Check & Connect

Onze unieke methode

Met energie kiezen voor een nieuwe uitdaging!

Weg met de standaard sollicitatiegesprekken! Wij zoeken naar de verbinding in elkaar zodat we beide gevoelsmatig de keus kunnen maken. Als RPR willen we energie brengen en creëren bij onze opdrachtgevers, bij onze mensen en dus ook zeker bij onze toekomstige collega’s.

In een Check & Connect ga je al vroegtijdig met je toekomstige collega’s kennismaken. Zowel persoonlijk als zakelijk. Je krijgt direct een goed beeld van wie wij zijn en je kunt letterlijk voelen of er een connectie is om samen met en in het team mooie dingen op te zetten in de toekomst.

Privaat of publiek. Waar loop jij warm voor?

Zoek jij een uitdagende baan die geen dag hetzelfde is en waar je energie krijgt van samenwerken in zelfondernemende teams dan zien we je graag bij de eerstvolgende Check & Connect. Of je nu warmer wordt van de private of de publieke markt. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar mensen die energie brengen.

Wie zijn wij?

RPR Stakeholdermanagers biedt private en publieke opdrachtgevers, waaronder projectontwikkelaars, gemeenten en waterschappen, toegevoegde waarde door processen te sturen en te versnellen. Dat doen we met onze stakeholdermanagement methode door beweging te creëren en door verbinding te zoeken tussen mensen die betrokken zijn binnen het proces.

Dat begint met goed luisteren om mensen echt te begrijpen en te achterhalen wat het probleem is. We maken inzichtelijk welke stakeholders je mee moet krijgen, en hoe je die mensen in beweging krijgt. Kortom we doorgronden de belangen van stakeholders om voor onze private opdrachtgevers processen te optimaliseren met aandacht voor korte doorlooptijden en minimalisering van risico’s.

Wat is Check & Connect

We kunnen natuurlijk niet alles verklappen over de Check & Connect. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en de verkenning durft aan te gaan. In 2022 organiseren we ieder kwartaal een Check & Connect. Wat we wel kunnen verklappen is de persoonlijke kennismaking. We luisteren naar jouw wensen, ambities en de ervaringen die je hebt opgedaan in je vakgebied. Wij vertellen je graag meer over de visie en doorontwikkeling van RPR.

Je toekomstige collega’s zijn ook aanwezig en zij stellen zich graag aan je voor. Zo krijgen we een helder beeld van elkaars energie. Een vast onderdeel van de Check & Connect is Lego® Serious Play®. Aan de hand van een passende en luchtige opdracht gaan we met elkaar bouwen met werelds bekendste blokjes. De werkvormen tijdens Check & Connect variëren.

Check & Connect: the movie

Benieuwd naar Check & Connect? Bekijk dan onze korte video!

Koffie drinken RPR Stakeholdermanagers
Liever eerst een kop koffie? Ook geen probleem. Bel of mail even voor een afspraak om de RPR sfeer te proeven.
Kennismaken
Lego® Serious Play®
Lego® Serious Play®
Verschillende werkvormen

Durf jij onze Check & Connect aan?

Ben je enthousiast geworden over RPR? Ga dan de Check & Connect aan zodat je geheel vrijblijvend een goed beeld krijgt van ons en wij van jou. Je kunt je hieronder aanmelden voor de Check & Connect. Zo pak jij de kans om te ontdekken of je in de gezamenlijke zoektocht zelf onderdeel van RPR gaat worden. De kans is groot dat je zo enthousiast gaat worden dat je dit jaar nog je handtekening zet onder je nieuwe arbeidscontract. Mocht je uiteindelijk niet die onbedwingbare onrust gaan voelen om te gaan bewegen in de arbeidsmarkt, dan heb je in ieder geval een bijzonder en leuk proces meegemaakt en interessante nieuwe relaties opgedaan!

We kunnen ons ook goed voorstellen dat je eerst een ‘gevoel’ wilt krijgen bij RPR voordat je je inschrijft. Uiteraard kan je vooraf met Raoul een kop koffie komen drinken om de sfeer te proeven. Bel dan even met ons kantoor (0182-39 52 03) en maak een koffie- of belafspraak. We hopen binnenkort meer van je te horen!

Meer informatie

Wil je meer weten over stakeholdermanagement, onze aanpak, praktijkvoorbeelden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we jou terug.

Formulier Aanpak

Raoul Rijntjes

Raoul Rijntjes

directeur

06- 41 189 098