Friends network meeting ‘Circulaire gebiedsontwikkeling’

 

Donderdag 19 september organiseren wij een friends network meeting met als thema ‘Circulaire gebiedsontwikkeling’. Tijdens deze meeting kom je meer te weten over circulair ontwikkelen, hergebruik van materialen, de hiermee samenhangende vergunningen en de landelijke trends.

Gebieds- en projectontwikkelaars en overheden maken kennis met elkaars visie op het gebied van circulaire gebiedsontwikkeling. Mensen die een rol spelen bij de bouwopgave. Speciaal voor dit onderwerp zullen een aantal gastsprekers hun expertise en ervaring delen en samen de dialoog aangaan. Wil je erbij zijn? Meld je nu aan!

 

Circulaire gebiedsontwikkeling, hoe zie jij dit?

De circulaire economie draait om het slim gebruiken van grondstoffen, producten en goederen, zodat deze oneindig hergebruikt kunnen worden: een gesloten kringloop. Voor gebouwen betekent ‘circulair’ o.a. dat materialen hergebruikt worden. Het hergebruiken van grondstoffen, producten en materialen in een gesloten kringloop vraagt om een andere denk- en werkwijze in nieuwbouw, bestaande bouw en infrastructuur. Dat levert niet alleen een milieubesparing, maar ook een kostenbesparing op.

Wij zien de toekomst van circulaire gebiedsontwikkeling in Nederland als een noodzaak en een verplichting om het anders te doen en denken graag na over hoe slim om te gaan met de afvalketen. Minder tijd en materialen spenderen aan verspilling en focussen op de kennis van het recyclen en upcyclen en hoe dat te doen.

Graag horen we tijdens de meeting op 19 september hoe jij dit ziet. Van elkaar leren om beter te worden, daar ondersteunen wij je bij!

 

Locatie

Je bent van harte welkom op onze nieuwe vestiging:
RPR Stakeholdermanagers, Edisonstraat 15, 2811 EM Reeuwijk

 

Programma

14.00 – 14.15 uur Inloop, ontvangst en welkom
14.15 – 14.45 uur Introductie Circulaire Gebiedsontwikkeling en presentaties panelleden
14.45 – 15.00 Presentatie case: Circulaire Gebiedsontwikkeling
15.00 – 16.00 Paneldiscussie
16.00 – 16.15 Conclusies paneldiscussie, resultaat bespreken en napraten
16.15 – 16.30 Pauze
16.30 – 17.30 Stakeholdermanagementspel / RPR Academy Workshop
17.30 – 19.00 Stakeholder Café – netwerkborrel

Dagvoorzitter / Gastheer: Raoul Rijntjes, RPR Stakeholdermanagers

 

Aanmelden

Deze meeting is kosteloos. Lijkt het je interessant? Klik dan op de aanmeldbutton hieronder en geef aan waarom jij erbij wil zijn.

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over stakeholdermanagement, onze aanpak, praktijkvoorbeelden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we jou terug. Het zal je niet tegenvallen!

Raoul Rijntjes

Raoul Rijntjes

directeur