Gebiedsontwikkeling met een optimaal resultaat

Bij gebiedsontwikkeling in Nederland werken vele partijen samen om tot een maximaal resultaat te komen. Denk hierbij aan betrokken zoals provincies, gemeenten, Rijksoverheid, gemeenten en bewoners. Samenwerking tussen de verschillende betrokkenen is in dit geval heel belangrijk.

RPR Stakeholdermanagers zorgt ervoor dat alle betrokkenen in beweging komen en dezelfde richting uit gaan. Zo worden processen geoptimaliseerd, zakelijke doelen bereikt en gewenste resultaten geboekt.

Procesbegeleiding bij gebiedsontwikkeling

  • Bedrijf met frisse aanpak en brede visie
  • Kritisch, open en eerlijke stakeholdermanagers
  • Strategische diepgang en eigenzinnigheid
  • De doelstelling op het gebied van ruimtelijke inrichting staat centraal
  • RPR Stakeholdermanagers wil altijd winnen

Hulp nodig bij een optimale inrichting van de openbare ruimte? Neem contact op met de medewerkers van RPR Stakeholdemanagers en plan direct een afspraak in. Indien meer informatie gewenst is over ruimtelijke inrichting staan de medewerkers ook klaar.

Leefbaar en vitaal

Nederland moet leefbaar en vitaal worden gehouden. Daarom is het nodig dat het gebied mee ontwikkelt met de actuele behoeften van de inwoners. Van een ringweg tot watervoorzieningen. Gebiedsontwikkeling is voornamelijk een taak van gemeenten en provincies.

Gedurende dit proces worden in aspecten in samenhang tegen elkaar afgewogen. Het uiteindelijke resultaat van deze (duurzame) ontwikkeling moet voldoen aan een goede ruimtelijke ordening.

RPR Stakeholdermanagers werkt onder meer voor overheden en voor organisaties uit het bedrijfsleven

Veel betrokken partijen

Gebiedsontwikkeling staat of valt met het proces waarin alle belangen van de verschillende partijen bij elkaar worden gebracht. Stakeholders met uiteenlopende belangen hebben elkaar nodig om optimale gebiedsontwikkeling te bereiken. Juist doordat er zo veel partijen (stakeholders) samenwerken, kunnen problemen en risico’s ontstaan.

Verbinding tussen stakeholders

RPR Stakeholdermanagers vormt de verbinding tussen verschillende stakeholders. De medewerkers zorgen ervoor dat alle betrokkenen samen in beweging komen en dezelfde richting uit gaan. Op deze manier worden alle taken die uitgevoerd moeten worden, uitgevoerd. Projecten worden gerealiseerd, doelen bereikt en veranderingen doorgevoerd.

Het resultaat? Een sterkere organisatie waarbinnen processen in die toekomst soepeler verlopen dan voorheen. Op deze manier worden niet alleen problemen opgelost. Er wordt ook een meerwaarde gerealiseerd voor de organisatie.

Goed stakeholdermanagement is het halve werk

Meer informatie over gebiedsontwikkeling?

Op zoek naar een procesmanager op het gebied van gebiedsontwikkeling? De specialisten van RPR Stakeholdermanagers zorgen er graag voor dat de doelstelling behaald wordt. Neem gerust contact op met dit bedrijf door het contactformulier in te vullen.

Bel naar +31(0)182-39 52 03 of mail naar info@rpr.nl. Dan nemen de experts van RPR Stakeholdermanagers zo snel mogelijk contact op.