Groot nieuws!

Welkom bij RPR Stakeholdermanagers

3 oktober 2017

RPR in een nieuw jasje

De wereld verandert en wij veranderen graag mee. De afgelopen periode hebben wij als bureau hard gewerkt aan het vergroten van de zichtbaarheid van onze diensten die nu breder zijn dan ooit.

Onze corebusiness is nu stakeholdermanagement waarbij we tussen mensen beweging en energie willen creëren. Een beweging waarmee het gewenste zakelijke projectresultaat of de organisatieverandering haalbaar en gedragen wordt. De naam RPR Projectmanagement paste daar niet meer bij. Vanaf nu is onze nieuwe naam dan ook RPR Stakeholdermanagers.

Wat is er vernieuwd?

Naast de naamsverandering heeft RPR Stakeholdermanagers gekozen voor een nieuwe huisstijl met een bijpassende website. Daarnaast is ons team van professionals uitgebreid.

De vernieuwde website www.rpr.nl bevat nu nog meer informatie over RPR Stakeholdermanagers. Onze visie op het oplossen van problemen binnen organisaties en het functioneren van mensen komt nu veel meer tot zijn recht. Je vindt er onder andere:

In beweging

Goed stakeholdermanagement, daar geloven wij in. Het in beweging krijgen van mensen en processen is belangrijk om problemen op te lossen en projecten te doen slagen. Daar hebben wij een onderscheidende, soms eigenwijze aanpak voor.

Directeur Raoul Rijntjes: “Ik ben een gepassioneerde zakelijke ondernemer die vanuit een visie geredeneerd met alle stakeholders om mij heen tot een gezamenlijk doel wil komen. Onze ambities zijn groot. We willen namelijk nog meer organisaties helpen en kennis laten maken met ons complete dienstenpakket en unieke manier van mensen in beweging krijgen. Daarbij lossen wij vastzittende vraagstukken op en maken onszelf uiteindelijk het liefst weer overbodig. Met goed stakeholdermanagement kunnen we meer bedrijven, overheden en instellingen aansturen om zichzelf te helpen.”

RPR friends network

Het RPR friends network is ook nieuw. Het biedt stakeholders uit allerlei vakgebieden de mogelijkheid om met elkaar en van elkaar te leren, elkaar te inspireren en te delen. We willen het werk effectiever maken, maar ook efficiënter. RPR Stakeholdermanagers is het netwerk gestart om samen te werken en kennis te delen met gedreven mensen uit het vak.

Gratis speeddates

Vanwege de lancering van de nieuwe website bieden we gratis speeddates van een uur aan. Op basis van een actueel intern vraagstuk (probleemcasus – gerelateerd aan ons dienstenpakket) mogen organisaties hierbij vier betrokken stakeholders uit de organisatie uitnodigen. Wij houden binnen een uur met ieder een speeddate. Na afloop ontvangt de aanvrager direct een mondelinge terugkoppeling met advies over een mogelijke aanpak. Bij interesse kan er contact op worden genomen.

Foto: Het team van RPR Stakeholdermanagers proost op de lancering van de nieuwe website.
vlnr: Sabine, Nicole, Eveline, Anita, Ed, Erwin, Rob, Raoul, Chantal, Edwin. Ontbreekt op foto: Jaap, Sandra, Betty.

 

Wie op de hoogte wil blijven van stakeholdermanagement kan zich vanaf nu inschrijven voor de e-mail nieuwsbrief.

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over stakeholdermanagement, onze aanpak, praktijkvoorbeelden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we jou terug.

Raoul Rijntjes

Raoul Rijntjes

Directeur

06-41 189 098