Profiteer nu van onze groei met Collin Crowdfund

Voor RPR was 2018 een jaar van vernieuwing, visievorming en groei. De basis is gelegd voor een doorontwikkeling tot het worden van een toonaangevende speler in de markt op het gebied van strategisch stakeholdermanagement in project- en veranderprocessen.

Recentelijk zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand, in maart ons openingsfeestje!

…maar we willen nog meer…;

Onze ambitie is een verdere groei door het inzetten van de door ons ontwikkelde Stakeholdermanagement-methode in nieuwe markten; willen we meer opdrachtgevers kennis laten maken met onze visie op hoe je mensen en processen in beweging brengt. Dit door o.a. een boek te schrijven, coaching aan te bieden en lezingen te organiseren. Wij vinden dat Nederland gebaad is bij een strategischere en socialere benadering van complexe (verander-) vraagstukken.

Om deze ambitie waar te maken hebben wij nieuwe collega’s nodig. Ook willen wij investeren in marketing én in de doorontwikkeling van onze methode.

Stel je eens voor…

dat ook jij kan profiteren van onze groei

Stakeholdermanagement ís mensen in beweging krijgen. Daarom nemen wij ons netwerk mee in onze ontwikkeling, onder andere door de financiering van onze groeiplannen niet op de traditionele wijze in te vullen, maar meer passend bij ons DNA te organiseren; middels crowdfunding.

Dit doen wij via marktleider Collin Crowdfund. Hiermee bieden wij onze relaties een goed renderende, zekere investeringsmogelijkheid in onze groei. Onze partner Collin Crowdfund heeft met succesvol resultaat een screening van de gezondheid van ons bedrijf uitgevoerd.

De lening is op 10 januari live gegaan op de website van Collin Crowdfund en is binnen enkele minuten succesvol afgerond. Dat vinden wij natuurlijk fantastisch.

 

Alle investeerders ontzettend bedankt!

 

Wij bieden een aanzienlijk hoger rendement dan bancair op je spaargelden:

  • 8% rente op jaarbasis (minus 0,1% beheervergoeding per maand)
  • Looptijd 60 maanden
  • Lineaire maandelijkse aflossing
  • Investering vanaf € 500
  • Investeerders kunnen lid worden van het RPR Friends Network
  • Onder de 10 hoogste investeerders worden 2 gratis Quick Scan probleemanalyses volgens de Stakeholdermethode verloot
Hulp nodig met investeren?

Collin heeft een kort filmpje gemaakt waarin ze uitleggen hoe Crowdfunding precies werkt. Klik hier om het filmpje te bekijken. Het is van belang dat je eerst een account hebt aangemaakt alvorens je inschrijft.

Mocht je toch nog problemen ondervinden? De Service Desk van Collin staat voor je klaar om je te helpen. Bel ze op 085 401 6546 of stuur ze een mailtje via info@collincrowdfund.nl.

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over stakeholdermanagement, onze aanpak, praktijkvoorbeelden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we jou terug. Het zal je niet tegenvallen!

Raoul Rijntjes

Raoul Rijntjes

directeur

06- 41 189 098