Werken bij RPR

Junior Projectleider (M/V)

Minimaal 2 jaar werkervaring

Wat breng jij mee?
 • Bij voorkeur een hbo-diploma bijv. bedrijfskunde of bouwkunde
 • Maar als je ons weet te overtuigen dat jouw opgedane ervaring ook voldoende is, reageer dan vooral en verras ons
 • Werkervaring met contractmanagement is een pré
 • Je herkent je in ons DNA
Wat krijg je?
 • Salaris van € 2.500,- – € 3.500,- bruto o.b.v. 40 uur
 • Tijdelijk contract met uitzicht op vast contract
 • 32-40-urige werkweek
 • Een mooi traject en projecten om jezelf te ontwikkelen
 • 16 enthousiaste collega’s met humor en liefde voor hun vak
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Auto van de zaak
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Opleidingsbudget en veel ontwikkelingsmogelijkheden

Pas jij bij het DNA van RPR?

 • Vooruitprikkelend: RPR is leuk en stimulerend, een beetje brutaal, maar wel gul met aandacht!
 • Vakteamschap: We komen op voor onze klanten, helpen ze en zijn er altijd als ze ons nodig hebben. We doen dit samen met elkaar en met kennis van zaken.
 • Eigenzinvol: We stellen ons open voor jouw eigenzinnigheid, daar worden we samen beter van.

Wat ga je doen?

Ben jij die Junior Projectleider die net als RPR nieuwsgierig en gedreven is? Zoek je een werkgever die je uitdaagt en ruimte biedt om mooie ervaring op te doen binnen vastgoed en leefomgeving?

Vanwege uitbreiding zoeken wij een junior projectleider die met een frisse blik onze ervaren proces- en projectmanagers gaat ondersteunen bij diverse projecten.

Doordat we verschillende type projecten in uitvoering hebben, krijg je de mogelijkheid op onderzoek uit te gaan waar jij het meeste affiniteit mee hebt. Vind je strategisch opereren een uitdaging of ben je liever met meer praktische zaken bezig? Wij geven je de ruimte om daar achter te komen en denken met je mee over jouw ontwikkeling, zodat jij je persoonlijke doelen gaat behalen.

Voor de korte termijn wordt je ingezet op projecten gerelateerd aan contractmanagement. Hierbij ondersteun je aanbestedingsprocessen van gebouwen en infrastructuur. Aan de zijde van opdrachtnemers (zoals aannemers) werk je aan plannen van aanpak en risicodossiers die zij indienen om een klus gegund te krijgen. De uitdaging hierbij is om het beste plan te schrijven. Aan de kant van de opdrachtgever heb je het dan over het opstellen van de benodigde procedurele documenten voor het stellen van de juiste kaders waarop aannemers kunnen inschrijven. Je gaat samen met onze opdrachtgever op zoek naar de beste manier om een project aan te vliegen, en kunt hierover sparren met collega’s. Er zijn projecten waarbij je werkt op de locatie van de opdrachtgever.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een kleine organisatie met gepassioneerde mensen. Je kunt in een korte tijd veel leren. Je werkt op mooie projecten bij interessante opdrachtgevers die onze manier van werken en resultaten waarderen.

We leren en inspireren elkaar en hebben veel lol samen. We waarderen jouw betrokkenheid en moedigen je dan ook aan om ideeën en kennis te delen en uit te werken

Een passend pakket arbeidsvoorwaarden is belangrijk en is dan ook goed geregeld. Zo verdien je een goed salaris, krijg je een mooi opleidingsbudget en een lease-auto.

Als er hard gewerkt wordt, mag er ook tijd zijn voor ontspanning. Daarom hebben we regelmatig een borrel of activiteit.

 
Erwin Rutgers – Consultant Gebiedsontwikkeling 

Ik krijg vooral energie van het werken in projectvorm. Met de invulling van stakeholdermanagement heb ik al de nodige ervaring opgedaan. RPR geeft mij bovendien de kans om mij verder te ontwikkelen en uit te groeien tot een volwaardig projectleider. RPR laat zich niet beperken tot het gangbare of het meest veilige, maar durft met een open mind uitdagingen aan te gaan, uit te proberen en hier vervolgens van te leren, wat weer nieuwe deuren opent.

Geïnteresseerd?

We ontvangen graag jouw CV en motivatie t.a.v. Monique van Dalen via m.van.dalen@rpr.nl
Binnen 1 week mag je van ons een reactie verwachten.

Heb je nog een vraag over de functie? Bel gerust even met Erwin op 06 – 254 412 47. Heb je vragen over de procedure? Bel dan naar Monique van Dalen op 06 – 147 974 04.

 

[contact-form-7 id=”3388″ title=”Contactformulier vacatures”]

Ja, ik heb jullie DNA

RPR is altijd op zoek naar mensen die passen binnen het DNA van ons bedrijf. Naar mensen die vóór RPR willen werken, maar ook naar mensen die mét RPR willen werken. Zie jij hier kansen? Laat het mij weten.

Raoul Rijntjes

Raoul Rijntjes

directeur

06- 41 189 098