Nederland staat voor grote ruimtelijke uitdagingen. Van de energietransitie en woningbouw tot natuurontwikkeling en waterbeheer: elk aspect vraagt om slimme, duurzame oplossingen. RPR zet zich in om deze complexe processen in goede banen te leiden, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zoeken we versterking en roepen we jou op om RPR-ambassadeur te worden!

Waarom ambassadeur worden bij RPR?

Ken jij mensen die verstand hebben van procesmanagement van de ruimtelijke opgave en die energie krijgen van verbinden? Misschien kan jij ons helpen door eens om je heen te kijken in je netwerk. Wij zijn een klein, sociaal en dynamisch team. Als jij iemand aan ons koppelt en daarmee werkgeluk voor een ander creëert, ontvang je daarvoor van ons ook een stukje persoonlijk geluk! Wat dat geluk is? Dat bepalen we samen!

Wie zoeken we?

We zijn onder andere op zoek naar programmamanagers, procesmanagers, consultants netcongestie, communicatiemedewerkers en projectondersteuners. Onze ideale nieuwe collega:
– Schakelt gemakkelijk en ziet complexe vraagstukken als een uitdaging.
– Krijgt energie van samenwerken in een zelfondernemend team.
– Is een verbindende factor voor alle lagen van een organisatie.

En wat hebben we onze nieuwe collega te bieden?

RPR is een organisatie die samenhang vertoont in DNA, in normen en waarden, in energie en in vakteamschap. Een duurzame groep van collega’s die gedrevenheid en passie gemeen hebben: passend bij ons DNA bouwen we aan onze RPR-Tribe. We ontwikkelen een eigen cultuur waarin we energie krijgen van elkaar en eigenaarschap nemen. Een uitstraling, houding en gedrag van samen gave dingen doen en eigenaarschap nemen over dat wat je doet.

Sluit je aan bij de RPR-Tribe!

Ben je enthousiast geworden? Wil je de uitdaging aangaan en verkennen wie binnen jouw netwerk bij ons past? Slaag je erin om een ander aan werkgeluk te helpen, dan ontvang jij een stukje persoonlijk geluk van ons terug. Voor meer informatie of een goed gesprek met een kop koffie, bel ons op 0182-39 52 03.

Doe mee, deel je geluk en word een RPR-ambassadeur! Samen kunnen we de ruimtelijke uitdagingen van Nederland aan en een blijvende, positieve impact maken. We hopen snel van je te horen!

Lees hier meer over het RPR-ambassadeurschap.