Wij zijn blij en trots dat we per 1 mei een verbinding zijn aangegaan met onze nieuwe samenwerkingspartner Leo BV en haar directeur Anita te Lindert. Leo ontwikkelt een Stakeholdermanagement methode gebaseerd op persoonlijke drijfveren en ondersteunt organisaties daarmee in veranderprocessen en bedrijfsprocesoptimalisaties. Dit door het implementeren van strategisch stakeholdermanagement en/of het aansturen van het volledige doorontwikkelingsproces van een organisatie. Voor RPR ontwikkelt Leo een maatwerk module van de methode te gebruiken in de private gebiedsontwikkelingen.

Ervaring binnen de publieke en private gebiedsontwikkeling

Anita heeft veel ervaring als procesmanager/senior adviseur binnen de publieke en private gebiedsontwikkeling. Daarnaast is Anita trainer en coach zowel op het vlak van persoonlijke ontwikkeling als op het vlak van gebiedsontwikkeling. Naast het ontwikkelen van de maatwerk stakeholdermanagement methode voor RPR, gaat Anita, vanuit de energie en plezier die zij heeft in de processturing van gebiedsontwikkelingen en advisering over (strategisch) grondbeleid, zich op dit vlak ook inzetten via RPR Stakeholdermanagers BV.

RPR Stakeholdermanagers heeft specifiek voor deze samenwerking gekozen vanwege de ervaring en expertise van Anita op het gebied van de publieke en private gebiedsontwikkeling in combinatie met de wijze waarop zij veranderingen weet te realiseren bij (transitie)processen en projecten. Vanuit Leo BV traint, coacht en ondersteunt Anita leidinggevenden om op een andere manier naar leiderschap te kijken.

Team X

De komende periode is Anita onder andere verantwoordelijk voor de selectie en het neerzetten van Team X. Met het werven van Team X introduceert RPR Stakeholdermanagers binnenkort een alternatief selectieproces waarin veel ruimte is voor creativiteit, innovatie en ondernemerschap. Team X is een mix van de rebelse nieuweling en de doorgewinterde professional met een ondernemersmentaliteit in het aansturen van publieke gebiedsontwikkelingen. Een selectieproces waarbij de future-teamleden elkaar leren kennen vóórdat ze de overstap maken naar RPR. Anita is verantwoordelijk voor het selectieproces Team X en daarmee voor het neerzetten van Team X en draagt daarmee bij aan de groei en doorontwikkeling van RPR.

Wederom een mooie en belangrijke uitbreiding van RPR Stakeholdermanagers. Op naar een mooie en langdurige samenwerking Anita! Kennismaken met Anita of één van de andere RPR collega’s? Hier vind je alle teamleden!