RPR Stakeholdermanagers sponsort de komende drie jaar het semiprofessionele wielerteam Swaboladies.nl. RPR brengt graag mensen en organisaties in beweging en die beweging is ook volop aanwezig in dit team. De dames hebben de wil om het elk jaar beter te doen. Op het vlak van sportieve prestaties maar ook organisatorisch.

Er is directe betrokkenheid bij het team doordat renster Eveline de Groot ook werkzaam was bij RPR. Ze kreeg volop de ruimte om werken en topsport te combineren.

Ons logo heeft een mooie plek op de broek die goed zichtbaar is in de koers. Bij de persmomenten zullen we minder gezien worden. Zodra ze in koers zitten en er beweging is zijn we mooi in beeld, een perfecte match.

Nicole Steigenga schreef geschiedenis voor de Swaboladies.nl door als eerste van de ploeg de winst te pakken in een UCI-wedstrijd. De jonge Friezin wist een voorsprong te pakken. Steigenga trok de laatste kilometers door en wist het peloton voor te blijven toen het door de straten van Valencia reed. Een fantastische prestatie en een bevestiging van de stijgende lijn waar de Swaboladies.nl inzitten. We zijn een trotse sponsor!

Ed den Outer

Ed den Outer

Stakeholdermanager / managing partner

06-22 812 737