Arie Schippers

consultant

Mijn stijl van managen is erop gericht om via kennis, enthousiasme en overtuigingskracht mensen mee te nemen in de realisatie van complexe opgaven.

Ik heb uitgebreide ervaring in het managen van complexe en grote projecten en heb een groot landelijk vastgoed netwerk opgebouwd bij overheden, semioverheden, ontwikkelaars, beleggers, bouwers en adviseurs. Aandacht voor resultaatgerichtheid is voor mij van grote betekenis is in het managen van projecten. Mijn functies in het bedrijfsleven hebben altijd een commerciële verantwoordelijkheid gehad, waarbij acquisitie en business development belangrijke pijlers waren. In het werken ligt mijn kracht op de snijvlakken van: publiek/privaat, juridisch/financieel en ambtelijk/bestuurlijk. Werken binnen een triple helix organisatie (driehoek: overheid, onderwijs en bedrijfsleven) ligt mij nauw aan het hart. Politiek/bestuurlijke gevoeligheden en verhoudingen zijn hierbij aan de orde van de dag en zijn mij op het lijf geschreven.

Als geboren Rotterdammer heb ik het motto “hands on” heel hoog in mijn vaandel staan.Wat betreft mijn privé leven zijn mijn drijfveren ook weer enthousiasme en gedrevenheid. Ik ben gek van sport. Mijn passie ligt bij de duursport (hardlopen). In mijn jeugdige jaren heb ik vele malen de hele marathon van Rotterdam gelopen en 1 keer die van New York.

 

Arie Schippers

Consultant

06 – 156 296 12