Kristel Jansen in de Wal

consultant – gebiedsontwikkeling

 

“Structuur toepassen en scherpte aanbrengen, om zo gezamenlijk op zoek te gaan naar het gedeelde belang – daar word ik enthousiast van!”

Veranderingen in de fysieke leefomgeving betekenen veranderingen voor mensen. Daarom is het belangrijk om vanuit ieders perspectief naar deze veranderingen te kijken. RPR Stakeholdermanagers is daarbij koploper met een unieke aanpak naar een beter resultaat. Alleen door met elkaar de dialoog aan te gaan en écht te luisteren naar elkaar, kun je stappen zetten.

Door mij te verdiepen in de opgave, belangen inzichtelijk te maken en stakeholders op een gestructureerde wijze mee te nemen – draag ik graag bij aan maatschappelijke opgaven. Dit doe ik vanuit mijn achtergrond en ervaring in participatie, strategische communicatie en omgevingsmanagement bij ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving.

Naast mijn werk kan ik mijn energie goed kwijt in sporten en ga ik graag op pad in de stad met vrienden of familie. Ook houd ik van reizen om nieuwe culturen en natuur te ontdekken.

Kristel Jansen in de Wal

consultant - gebiedsontwikkeling

06 – 22887633