Miranda Wigmans

Communicatieadviseur

“Ik bewaak het warme en opvallende DNA van RPR”

Binnen het Commercieel Team ben ik als communicatieadviseur verantwoordelijk voor de externe communicatie, social media, huisstijl en bewaak ik het warme en opvallende DNA van RPR.

Met de groeiambitie en doorontwikkeling van RPR zijn er volop uitdagingen op het gebied van marketing en communicatie. Met mijn enthousiasme, kennis en ervaring zorg ik voor relevante content op de website en de social mediakanalen van RPR. Op inspirerende wijze zorg ik dat het gedachtegoed en de expertise van RPR onze opdrachtgevers, nieuwe klanten en medewerkers bereikt. Van het bedenken en uitvoeren van (online) marketingcampagnes tot het creëren van brochures en nieuwsbrieven.

Ik ben een verbinder, relatiegericht, creatief en pragmatisch, met talent voor organiseren en altijd scherp op de doelgroep en het doel. Door mijn leergierigheid en nieuwsgierigheid neem ik de maatschappelijke en sociale ontwikkelingen en de vakinhoudelijke trends mee.

Naast RPR werk ik ad interim bij een grote regionale kinderopvangorganisatie en ben ik actief als vrijwilliger bij KWF SamenLoop en sinds 2012 deelnemer van Alpe d’HuZes. En in mijn vrije tijd? Dan krijg je deze praatgraag pas stil op de racefiets.

Miranda Wigmans

Communicatieadviseur

06 – 10 32 73 81