Missie en visie

Goed stakeholdermanagement is het halve werk

Missie en visie

Onze werkzaamheden zijn er uiteraard allereerst op gericht om de opdrachtgevers te helpen met het oplossen van de problemen waarvoor ze ons ingeschakeld hebben. Maar daar houdt het wat ons betreft niet op.

Belangrijk is dat de opdrachtgever het gevoel krijgt dat hij écht goed geholpen is, dat frisse nieuwe ideeën beklijven, dat er rust in de tent is en dat mensen weer overzicht hebben. Zo is de bijdrage van RPR  er ook op gericht om blijvende waarde te creëren voor onze opdrachtgevers, waardoor wij onszelf uiteindelijk overbodig maken. Want blijvende waarde toevoegen geeft niet alleen een goed gevoel bij zowel de klant als bij onszelf, het maakt energie vrij voor verdere ontwikkeling en verbetering van mensen en organisaties. ​

Dat krijgen we alleen voor elkaar door echt samen te werken, met de klant en binnen het team van RPR. Het gaat niet alleen om die manager van RPR die voor een bepaalde opdrachtgever werkzaamheden uitvoert. Het volledige dienstenpakket van RPR staat altijd ter beschikking om blijvende waarde voor de klant te creëren.

Hierbij houden we onze eigen identiteit en onze eigen kracht zeker in het oog. We kijken kritisch naar de klantwens en hebben altijd tot bedoeling om die meerwaarde of toegevoegde waarde daadwerkelijk te kunnen bieden. We zijn er trots op dat we in de markt bekend staan als ‘thoughtleader’ op het gebied van probleemoplossend vermogen.​

Organisatorisch functioneren we binnen RPR met een aantal zelfsturende teams op het gebied van Back-office, P&O, Projecten en Groei. Dit organisatiemodel ondersteunen we intern met stimulerende contractvormen. Met daarnaast een rol voor RPR als sociaal bindende opdrachtgever voor onze medewerkers. Waarbij nog steeds bovenal geldt dat we opereren als een team en kennis delen vanzelfsprekend is. Daar worden we per slot van rekening allemaal beter van.

Meer informatie

Wil je meer weten over stakeholdermanagement, onze aanpak, praktijkvoorbeelden en de meerwaarde voor jouw organisatie?

Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we jou terug.

Raoul Rijntjes

Raoul Rijntjes

directeur

06- 41 189 098