Tim van Berne

Communicatie- en Relatiemanager

“‘Vooruitprikkelend’ en ‘eigenzinvol’, dat kenmerkt RPR én dat kenmerkt mij.”

Vanuit mijn vakgebied – interculturele communicatie – neem ik mee hoe belangrijk het is om goed te luisteren om groepen mensen met elkaar te verbinden en om te letten op de overeenkomsten in plaats van de verschillen tussen deze groepen. Hoe verschillend mensen en hun drijfveren of belangen ook zijn, er is altijd iets wat ze bindt.

In die onderlinge verbinding ligt ook de sleutel voor de opgaven waar we in Nederland voor staan. Of het nu de woningbouw, de natuur, de energietransitie of de landbouw is, als we op ons eigen eiland blijven zitten en alleen opkomen voor onze eigen belangen, zullen we nooit komen tot structurele oplossingen.

RPR brengt beweging in vastzittende processen die zich binnen deze opgaven bevinden. En ik ben er trots op dat ik daar vanuit mijn rol als creatieve en daadkrachtige communicatie- en relatiemanager een bijdrage aan kan leveren. Ik krijg er energie van om de doelstellingen en ambities van een organisatie te vertalen naar een goed afgestemde communicatiestrategie en van daaruit middels creatieve, ‘eigenzinvolle’ campagnes en projecten toe te werken naar concrete resultaten. Als kernwaarde neem ik mee dat ik ‘vooruitprikkelend’ te werk ga, oftewel continu zoek naar manieren om processen te vernieuwen en te verbeteren.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Je vindt mij dan ook vaak op het voetbalveld, al hardlopend in het bos of in de sportschool. Ook ga ik graag op ontdekking uit, zowel in eigen land als in het buitenland. Tot slot vind ik het heerlijk om te koken voor vrienden en familie of gezellig samen uit eten te gaan, maar kan ik me ook prima even terugtrekken met een film of boek.

Ben je benieuwd wat RPR voor jou kan betekenen, wil je samen ondernemen of wil je meer over mij weten? Stuur dan eens een mailtje naar t.vanberne@rpr.nl

Tim van Berne

Communicatie- en Relatiemanager

0182 – 395203