Werken bij RPR

Heb jij het RPR DNA?

Er was eens…

In 2006 zag RPR het levenslicht. Raoul Rijntjes had één doel; zorgen dat zijn opdrachtgevers weer goed konden slapen. Rode draad in de opdrachten die hij met succes uitvoerde was stakeholdermanagement. De oplossing is nog steeds vaak eenvoudig, de grootste uitdaging ligt in het iedereen meekrijgen en erbij houden. Door de jarenlange ervaring heeft RPR een eigen stakeholdermanagement methodiek ontwikkelt. Op dit moment passen 12 trotse medewerkers deze methodiek dagelijks toe.

Voor wie werken wij

RPR Stakeholdermanagers werkt onder andere voor gemeenten, projectontwikkelaars en waterschappen. Wij komen overal in het land, de meeste opdrachtgevers bevinden zich in de regio’s Zuid-Holland, Midden-Nederland en Noord-Holland.

Wij zijn altijd op zoek naar

Zoek je een werkgever die je uitdaagt en ruimte biedt om ervaring op te doen binnen vastgoed en leefomgeving? RPR is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s! Heb je interesse in een baan als Junior of Medior Projectleider Gebiedsontwikkeling, stuur dan jouw motivatie met CV t.a.v. Monique van Dalen naar m.vandalen@rpr.nl

Waarom zou jij bij ons werken

Je bent ambitieus en ondernemend van geest. Je moet dus wel een beetje de ruimte krijgen om die ambities waar te kunnen maken. En daar helpen we je bij. Je mag opleidingen volgen, je werkt aan interessante projecten en kunt sparren met de leukste collega’s. We zorgen goed voor je. Je krijgt een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, mogelijkheden om je te ontwikkelen, een fijne werkplek in een mooi pand waar de lekkere koffie klaar staat. Uiteraard sta ook jij te popelen om mee te gaan naar de teamuitjes.

Maak kennis

RPR is altijd op zoek naar mensen die passen binnen het DNA van ons bedrijf. Naar mensen die vóór RPR willen werken, maar ook naar mensen die mét RPR willen werken. Zie jij hier kansen? Laat het mij weten.

Formulier Werken met RPR

Raoul Rijntjes

Raoul Rijntjes

directeur

06- 41 189 098