Werken bij RPR

 

Procesmanager gemeentelijke gebiedsontwikkeling

Ben jij die charismatische ondernemer met het juiste RPR-DNA? Wij zijn op zoek naar een procesmanager voor gemeentelijke gebiedsontwikkeling.

Wil je samen ondernemen? Vrijheid in je werk voelen onder de RPR paraplu van zekerheid en kennisdeling?

Kom met ons ondernemen!

Verbinden

Je bent in staat om interne en externe partijen te verbinden. Je hebt een aanstekelijke energie en kan snel de persoonlijke drijfveren doorgronden. Je brengt mensen in beweging, schudt organisaties wakker….vanuit het dieper kijken naar belangen en drijfveren.

Realiseren

Je kunt strategisch schakelen tussen verschillende belangen in een krachtenveld tussen mensen. Door je te verplaatsen in de ander kan je de stakeholders coachen, motiveren en meenemen naar het einddoel. Gericht op resultaat.

Richtinggeven

Je kunt verschillende rollen vervullen en naast de mensen staan. Je hebt een visionaire blik en kan mensen begeleiden en uit zichzelf gaan laten bewegen. Mensen voelen zich gehoord bij je.

.

Dit is wat je gaat doen

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het volledig aansturen van één of meerdere gebiedsontwikkeling(en) bij de gemeente. De projecten die je leidt zijn divers. Van het ontwikkelen van een bedrijventerrein, woningbouwprojecten als uitbreiding- en/of inbreidingslocatie, tot de herstructurering van een binnenstad.

Je hebt een neus voor projecten die niet lekker lopen door gebrek aan communicatie en inzicht in elkaars drijfveren. Je krijgt energie van dit soort projecten en het weer in beweging krijgen van dergelijke processen en mensen in een ambtelijke omgeving. Hierbij ga je onze unieke Stakeholdermanagement methode hanteren en verder vormgeven. Als natuurlijk leider bepaal jij de strategie en voer je de regie over alle processen in de gebiedsontwikkeling(en) bij de overheid.

Je bent als geen ander in staat de processen binnen de overheid vlot te trekken door mensen te verbinden.

Je weet van doorpakken en hebt kennis van de regelgeving rondom gemeentelijke gebiedsontwikkeling zoals de BBV-regelgeving, ruimtelijke ordeningsprocedures, de gemeentelijke begrotingscyclus en het kostenverhaal in projecten. In de buitenwereld onderhandel je met projectontwikkelaars om tot SOK’s en ROK’s te komen.

Daarnaast ben je gewend om jezelf te bewegen in een ambtelijke organisatie en heb je een hoog ontwikkeld gevoel voor politieke verhoudingen. Binnen gemeenteland kan je strategisch schakelen om alle stakeholders van bestuur tot ambtenaar in draagvlak mee te krijgen en zelfs te enthousiasmeren.

Je zult al snel ontdekken dat geen één dag voor jou hetzelfde is. Maar, hier krijg je juist energie van. Met passie geef jij richting aan de benodigde processen op locatie. Ook werk je samen met je RPR-collega’s in zelfondernemende teams. Toekomstmuziek is binnen RPR als team zelf de werkverdeling te gaan bepalen evenals je tijdsindeling, je aantal vrije dagen en je salaris. Samen ondernemen, kennis delen en je kennis verrijken. Het past bij je of niet!

Download hier de vacature in pdf.

Collega’s

Maak alvast kennis met het team van RPR.

 
Arie Schippers – Consultant 

Ik heb uitgebreide ervaring in het managen van complexe en grote projecten en heb een groot landelijk vastgoed netwerk opgebouwd bij overheden, semioverheden, ontwikkelaars, beleggers, bouwers en adviseurs. Aandacht voor resultaatgerichtheid is voor mij van grote betekenis is in het managen van projecten.

Mijn functies in het bedrijfsleven hebben altijd een commerciële verantwoordelijkheid gehad, waarbij acquisitie en business development belangrijke pijlers waren. In het werken ligt mijn kracht op de snijvlakken van: publiek/privaat, juridisch/financieel en ambtelijk/bestuurlijk. Werken binnen een triple helix organisatie (driehoek: overheid, onderwijs en bedrijfsleven) ligt mij nauw aan het hart. Politiek/bestuurlijke gevoeligheden en verhoudingen zijn hierbij aan de orde van de dag en zijn mij op het lijf geschreven.

Alle collega’s

Match

Wil je weten of deze vacature bij je past? Bel op 0182 39 52 03 of mail Monique via m.vandalen@rpr.nl

Solliciteren

Stuur je CV naar Monique via m.vandalen@rpr.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stuur door

Download hier de vacature in pdf of stuur deze vacature door aan iemand anders.

Ja, ik heb jullie DNA

RPR is altijd op zoek naar mensen die passen binnen het DNA van ons bedrijf. Naar mensen die vóór RPR willen werken, maar ook naar mensen die mét RPR willen werken. Zie jij hier kansen? Laat het mij weten.

Ed den Outer

Ed den Outer

Stakeholdermanager / managing partner

06-22 812 737