Werken bij RPR

Procesmanager Private Gebiedsontwikkeling

Ben jij die charismatische ondernemer met het juiste RPR-DNA? Wij zijn op zoek naar een procesmanager voor private gebiedsontwikkeling.

Wil je samen ondernemen? Vrijheid in je werk voelen onder
de RPR paraplu van zekerheid en kennisdeling?

Kom met ons ondernemen!

Verbinden

Je bent in staat om interne en externe partijen te verbinden. Je hebt een aanstekelijke energie en kan snel de persoonlijke drijfveren doorgronden. Je brengt mensen in beweging, schudt organisaties wakker… vanuit het dieper kijken naar belangen en drijfveren.

Realiseren

Je kunt strategisch schakelen tussen verschillende belangen in een krachtenveld tussen mensen. Door je te verplaatsen in de ander kan je de stakeholders coachen, motiveren en meenemen naar het einddoel. Gericht op resultaat.

Richtinggeven

Je kunt verschillende rollen vervullen en naast de mensen staan. Je hebt een visionaire blik en kan mensen begeleiden en uit zichzelf gaan laten bewegen. Mensen voelen zich gehoord bij je.

Dit is wat je gaat doen

Je hebt een neus voor projecten die niet lekker lopen door gebrek aan communicatie en inzicht in elkaars drijfveren. Je krijgt energie van dit soort projecten en het weer in beweging krijgen van dergelijke processen en mensen. Hierbij ga je onze unieke Stakeholdermanagement methode hanteren en verder vormgeven.

Als natuurlijk leider bepaal jij de strategie en voer je de regie over alle processen in de private gebiedsontwikkeling (woningbouw) van initiatief- tot GREX-fase.

Je bent als geen ander in staat de processen van de grootste gebiedsontwikkelaars van Nederland vlot te trekken door mensen te verbinden.

Je weet van doorpakken en bent bekend met de inhoudelijke aspecten van een private gebiedsontwikkeling als RO-procedures, SOK, ROK, inbrengwaarden en residuele grondwaarde. Daarnaast spreek je de taal van de overheid om ook daar verbinding te maken en richting te geven.

Je zult al snel ontdekken dat geen één dag voor jou hetzelfde is. Maar, hier krijg je juist energie van. Met passie geef jij richting aan de benodigde processen op locatie. Ook werk je samen met je RPR-collega’s in zelfondernemende teams. Toekomstmuziek is binnen RPR als team zelf de werkverdeling te gaan bepalen evenals je tijdsindeling, je aantal vrije dagen en je salaris. Samen ondernemen, kennis delen en je kennis verrijken. Het past bij je of niet!

Download hier de vacature in pdf.

Collega’s

Maak alvast kennis met het team van RPR.

 

Ed den Outer – Consultant Gebiedsontwikkeling

Samen met onze opdrachtgevers de zoektocht aangaan om oplossingen te vinden voor soms de meest vreemde of complexe problematiek, daar krijg ik energie van. Ik ben gewend in projectorganisaties te opereren. Samen met andere stakeholders realiseren we een gezamenlijk doel. Zaken integreren, optimaliseren, anders durven doen. Dat zijn zaken waar ik me graag mee bezig houd. Inhoudelijk ligt mijn specialiteit en ervaring bij de herinrichting van grootschalige stedelijke herontwikkelingen waar vaak de combinatie gewenst is tussen bodemsanering en civiele techniek. Die werelden breng ik bij elkaar, omdat ze in de praktijk ver uit elkaar liggen. Ik werk vanuit een grote betrokkenheid en een netwerk van mensen en relaties om mij heen die elkaar willen voorzien van kennis, oplossingen en ideeën.

Alle collega’s

Match

Wil je weten of deze vacature bij je past? Bel op 0182 39 52 03 of mail Monique via m.vandalen@rpr.nl

Solliciteren

Stuur je CV naar Monique via m.vandalen@rpr.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stuur door

Download hier de vacature in pdf of stuur deze vacature door aan iemand anders.

Ja, ik heb jullie DNA

RPR is altijd op zoek naar mensen die passen binnen het DNA van ons bedrijf. Naar mensen die vóór RPR willen werken, maar ook naar mensen die mét RPR willen werken. Zie jij hier kansen? Laat het mij weten.

Monique van Dalen

Monique van Dalen

Projectleider Team Commerciële Ondersteuning