RPR friends network

Stakeholders van elkaar op emotioneel niveau

RPR friends network

Het RPR friends network biedt stakeholders uit allerlei vakgebieden de mogelijkheid om met elkaar en van elkaar te leren, elkaar te inspireren en te delen. We willen het werk effectiever maken, maar ook efficiënter.

RPR friends network roundtable sessie ‘Organische gebiedsontwikkeling’

Op 21 september 2020 organiseerden wij een roundtable sessie met als thema ‘Organische gebiedsontwikkeling’. Tijdens deze informele sessie waren spelers in de keten aanwezig om te sparren en te discussiëren over hoe de bouwopgave van morgen eruit zal zien. Gebieds- en projectontwikkelaars en overheden maakten tijdens de roundtable sessie kennis met elkaars visie op het gebied van organische gebiedsontwikkeling; wat is het precies en wat zijn de voor- en nadelen, wat zijn de ervaringen, welke partijen hebben een rol en met welk belang? Wie houdt de regie? Gaat er iets veranderen in de traditionele rolverdeling en wat betekent dat dan? Download hier de conclusiesheet van deze roundtable sessie.

Download hier de conclusiesheet van de meeting ‘Circulaire gebiedsontwikkeling’ die plaatsvond op 19 september 2019.

Tijdens een rondtabel sessie wisselen een kleine groep deelnemers kennis en ervaring met elkaar uit, waardoor er een vakinhoudelijke discussie ontstaat. Wil je graag een keer meepraten? Neem dan snel contact met ons op of laat je gegevens achter, dan bellen we jou.

RPR friends network meeting ‘Organische gebiedsontwikkeling’

Aansluitend op de Roundtable Sessie op 21 september 2020 organiseren wij een friends network meeting met als thema ‘Organische gebiedsontwikkeling’. Tijdens dit vervolg verdiepen we ons in het thema Organische Gebiedsontwikkeling. Speciaal voor de vragen die uit de Roundtable Sessie komen, nodigen wij gastsprekers uit, om zowel hun expertise als ervaring te delen en samen de dialoog aan te gaan.

Wil jij bij deze meeting aanwezig zijn? Laat dan je gegevens achter zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Het RPR friends network biedt stakeholders uit allerlei vakgebieden de mogelijkheid om met elkaar en van elkaar te leren, elkaar te inspireren en te delen. Drie keer per jaar pakken we een thema beet en wordt hierover kennis gedeeld, er vindt intervisie plaats, er is ruimte voor fun en bovendien breid je jouw netwerk uit. Van elkaar leren om beter te worden, daar ondersteunen wij je bij!

Locatie: 

Je bent van harte welkom op onze vestiging: RPR Stakeholdermanagers, Edisonstraat 15, 2811 EM, Reeuwijk

Aanmelden

Onze meetings zijn op uitnodiging en kosteloos. Lijkt het je interessant? Klik dan op aanmelden.

Wil jij bij de volgende meeting aanwezig zijn? Laat dan je gegevens achter zodat we je op de hoogte kunnen houden.
Wat biedt het netwerk concreet?

Stakeholder Café – Twee keer per jaar pakken we een thema beet en wordt hierover kennis gedeeld, vindt intervisie plaats, is ruimte voor fun en breid je jouw netwerk uit.

Kennisdeling – Één plek waar je informatie, kennis en ervaringen kunt delen en halen, een kennisbank zogezegd.

Samenwerken – Het verder ontwikkelen van een stakeholdermanagement-methode, delen van best practices en samen aan projecten werken.

 

Voor wie is het netwerk?

Het RPR friends network is voor stakeholders die serieus met hun vak bezig zijn. Je vindt er medewerkers en ambassadeurs van RPR, zelfstandig professionals, (medewerkers van) opdrachtgevers en andere relaties.

Kan iedereen dan zomaar aansluiten? Nee, dat dan weer niet. Bij RPR zijn we ervan overtuigd dat stakeholders over een specifieke DNA beschikken. Voordat je deel kan nemen aan de bijeenkomsten willen we je graag eerst beter leren kennen. Bij wederzijds enthousiasme gaan we graag het commitment aan om elkaar verder te helpen in ons vak. Je bent dan van harte welkom in ons netwerk.

Kom erbij

We zijn een vriendenclub. Stakeholders op emotioneel niveau. “Reach People’s Respect”, maar ook “Respect People’s Reach”. Met elkaar delen en in elkaar investeren. Tijd. Interesse. Maar ook plezier! Ons vak is niet vastomlijnd, verwacht daarom vreemde kostgangers in de kring. Jij weet, net als wij, dat dat nou juist meerwaarde biedt.

Deel

RPR en ons friends network zijn benieuwd wat jouw inbreng is in het brede vak van stakeholdermanagement. We hebben jouw inbreng nodig, maar wij delen natuurlijk graag ook onze eigen inzichten. Zo komen we samen een stap verder. Delen is immers een werkwoord!

Pluk

Pluk de kennis van je vrienden uit het netwerk. Dat hebben zij ook met jouw kennis gedaan. Wat je van een warme kring betrokken vakgenoten kunt verwachten is precies dat. We helpen elkaar bij dilemma’s, klussen, moeilijke keuzes, maar ook gewoon intervisie. Jij weet ook hoe belangrijk dat is.

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over stakeholdermanagement, onze aanpak, praktijkvoorbeelden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Vul je naam en e-mailadres in, dan nemen we contact op.

Raoul Rijntjes

Raoul Rijntjes

directeur

06- 41 189 098