RPR friends network

Stakeholders van elkaar op emotioneel niveau

RPR friends network

Het RPR friends network biedt stakeholders uit allerlei vakgebieden de mogelijkheid om met elkaar en van elkaar te leren, elkaar te inspireren en te delen. We willen het werk effectiever maken, maar ook efficiënter.

Op 19 september was de RPR friends network meeting met als thema ‘Circulaire gebiedsontwikkeling’. Download hier de conclusiesheet.

Wil jij bij de volgende meeting aanwezig zijn? Laat dan je gegevens achter zodat we je op de hoogte kunnen houden.
Wat biedt het netwerk concreet?

Stakeholder Café – Twee keer per jaar pakken we een thema beet en wordt hierover kennis gedeeld, vindt intervisie plaats, is ruimte voor fun en breid je jouw netwerk uit.

Kennisdeling – Één plek waar je informatie, kennis en ervaringen kunt delen en halen, een kennisbank zogezegd.

Samenwerken – Het verder ontwikkelen van een stakeholdermanagement-methode, delen van best practices en samen aan projecten werken.

 

Voor wie is het netwerk?

Het RPR friends network is voor stakeholders die serieus met hun vak bezig zijn. Je vindt er medewerkers en ambassadeurs van RPR, zelfstandig professionals, (medewerkers van) opdrachtgevers en andere relaties.

Kan iedereen dan zomaar aansluiten? Nee, dat dan weer niet. Bij RPR zijn we ervan overtuigd dat stakeholders over een specifieke DNA beschikken. Voordat je deel kan nemen aan de bijeenkomsten willen we je graag eerst beter leren kennen. Bij wederzijds enthousiasme gaan we graag het commitment aan om elkaar verder te helpen in ons vak. Je bent dan van harte welkom in ons netwerk.

Kom erbij

We zijn een vriendenclub. Stakeholders op emotioneel niveau. “Reach People’s Respect”, maar ook “Respect People’s Reach”. Met elkaar delen en in elkaar investeren. Tijd. Interesse. Maar ook plezier! Ons vak is niet vastomlijnd, verwacht daarom vreemde kostgangers in de kring. Jij weet, net als wij, dat dat nou juist meerwaarde biedt.

Deel

RPR en ons friends network zijn benieuwd wat jouw inbreng is in het brede vak van stakeholdermanagement. We hebben jouw inbreng nodig, maar wij delen natuurlijk graag ook onze eigen inzichten. Zo komen we samen een stap verder. Delen is immers een werkwoord!

Pluk

Pluk de kennis van je vrienden uit het netwerk. Dat hebben zij ook met jouw kennis gedaan. Wat je van een warme kring betrokken vakgenoten kunt verwachten is precies dat. We helpen elkaar bij dilemma’s, klussen, moeilijke keuzes, maar ook gewoon intervisie. Jij weet ook hoe belangrijk dat is.

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over stakeholdermanagement, onze aanpak, praktijkvoorbeelden en de meerwaarde voor jouw organisatie? Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we jou terug.

Rick Lugthart

Rick Lugthart