Werken bij RPR

 

Salesmanager Commercieel Team

Ben jij die charismatische ondernemer met het juiste RPR-DNA? Wij zijn op zoek naar een Salesmanager voor ons commerciële team

Wil je samen ondernemen? Vrijheid in je werk voelen onder de RPR paraplu van zekerheid en kennisdeling?

Kom met ons ondernemen!

Verbinden

Je bent ambitieus en energiek en je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een commerciële rol in een dienstverlenend bedrijf. Je komt gedegen, rustig en vertrouwen-uitstralend over. Je hebt sales ervaring en kent de werelden van de overheid en private gebiedsontwikkelaars.

Realiseren

Je denkt tactisch maar hebt ook zeker en “doe houding”. Je hebt ambitie om uit te groeien naar een mogelijke functie als Commercieel Directeur met aandelen in de werkmaatschappij op termijn. Je bent extrovert en bent in staat om het DNA van RPR uit te dragen in de markt.

Richtinggeven

We zoeken een sleutelpositie in ons bedrijf en zullen daarvoor ook een serieuze selectie gaan doorlopen. Je ziet dit als kans zien om ergens in te kunnen groeien en met energie en ambitie ergens te kunnen komen. Gedrevenheid en zelfstandig kunnen werken met een ondernemende houding is een must!

Dit is wat je gaat doen

Je bent in deze functie als onderdeel van het Commercieel Team verantwoordelijk voor het zelfstandig oppakken van alle Sales activiteiten. Je bent hét aanspreekpunt voor klanten voor geheel RPR en draagt zorg voor het strategisch onderhouden van deze contacten. Je zal werkzaam zijn in het Commercieel Team (CT) van RPR, welke onder leiding staat van de Algemeen Directeur. Hierin is ook een marketeer en een coördinator werkzaam. Vanuit de teams waarin onze consultants zitten komen targets naar het Commercieel Team, waarvoor de marketeer een aanvalsjaarplan maakt. Alle acties naar de markt hierin qua Sales en het onderhouden van de bestaande contacten in de markt komen bij jou te liggen. Het Commercieel Team rapporteert terug aan de andere teams inzake voortgang en genomen acties.

Opdrachtgevers vinden we door een vertrouwensband te creëren en te onderhouden. Aanbestedingen en marktplaatsen doen we vrijwel nooit aan mee en het snel delen van Cv’s van onze mensen doen we nooit. We trekken vastzittende processen vlot en vullen zelden enkel fte’s in. De sales targets bereiken we door, naast het vergroten van onze naamsbekendheid, strategisch te handelen en de al aanwezig zijnde relaties uit te diepen. Hierdoor ambassadeurs te vinden voor onze meerwaarde in de markt.

Waarom bij RPR werken?

 • Je komt te werken in een kleine organisatie met gepassioneerde mensen. Je werkt aan de expansie van ons bedrijf om te groeien van een 12 fte naar 25 fte komende twee jaar
 • We leren en inspireren elkaar en hebben veel lol samen. We waarderen jouw betrokkenheid en moedigen je dan ook aan om ideeën en kennis te delen en uit te werken.
 • We werken met zelfondernemende teams: een transitie naar een bedrijf waar een ieder zijn/haar eigen salaris en vakantiedagen bepaald. Hoge mate van zelfredzaamheid en ondernemerschap.

Wat vragen we:

 • Je hebt WO/ HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt ervaring met Sales activiteiten in een dienstverlenend bedrijf (geen product verkoop) bij het hoger segment van de markt (directeuren, bestuurders, MT) in de
  gebiedsontwikkeling (bij overheid/gemeente en ontwikkelaars) en bedrijfsprocesoptimalisaties bij de (semi-) overheid (lean, e.d.).
 • Je bent extravert georiënteerd, maar straalt ook rust uit naar onze klanten.
 • Je bent ambitieus en gaat voor resultaat.
 • Je hebt een hoog ontwikkeld gevoel voor politieke verhoudingen.
 • Je hebt een groot netwerk en zoekt naar nieuwe kansen in de markt.
 • Je weet om te gaan met politieke gevoeligheden.

Welk DNA heb je nodig?

 • Je bent ondernemend, energiek en nieuwsgierig.
 • Je bent onderhandelingsvaardig en toont leiderschap en eigenaarschap.
 • Je hebt procesmatige kwaliteiten en een goed regisserend vermogen.
 • Je bent in staat om relevante interne en externe partijen te verbinden, te coachen, te motiveren en mee te nemen.
 • Je maakt makkelijk contact met mensen.
 • Je bent in staat om het abstracte ideeën concreet te maken.
 • Je bent sensitief voor de (politieke) omgeving.
 • Je bent flexibel en praktisch en beschikt over humor en relativeringsvermogen.
 • Je bent ambitieus en ondernemend van geest.
 • Je bent bereid om zelf de verantwoordelijkheid te nemen in je eigen functioneren en kunt omgaan met onzekerheid als in flexibele contractvormen.
 • Je durft je kwetsbaar op te stellen naar collega’s ten behoeve van het team.

Collega’s

Maak alvast kennis met het team van RPR.

 

Arie Schippers – Consultant 

Ik heb uitgebreide ervaring in het managen van complexe en grote projecten en heb een groot landelijk vastgoed netwerk opgebouwd bij overheden, semioverheden, ontwikkelaars, beleggers, bouwers en adviseurs. Aandacht voor resultaatgerichtheid is voor mij van grote betekenis is in het managen van projecten.

Mijn functies in het bedrijfsleven hebben altijd een commerciële verantwoordelijkheid gehad, waarbij acquisitie en business development belangrijke pijlers waren. In het werken ligt mijn kracht op de snijvlakken van: publiek/privaat, juridisch/financieel en ambtelijk/bestuurlijk. Werken binnen een triple helix organisatie (driehoek: overheid, onderwijs en bedrijfsleven) ligt mij nauw aan het hart. Politiek/bestuurlijke gevoeligheden en verhoudingen zijn hierbij aan de orde van de dag en zijn mij op het lijf geschreven.

Alle collega’s

Match

Heb je nog een vraag over de functie? Bel gerust naar Raoul op 06 411 89 098 of mail naar r.rijntjes@rpr.nl.

Solliciteren

Mail je CV en motivatie naar m.vandalen@rpr.nl. Binnen 1 week mag je van ons een reactie verwachten.

Stuur door

Download hier de vacature in pdf of stuur deze vacature door aan iemand anders.

Ja, ik heb jullie DNA

RPR is altijd op zoek naar mensen die passen binnen het DNA van ons bedrijf. Naar mensen die vóór RPR willen werken, maar ook naar mensen die mét RPR willen werken. Zie jij hier kansen? Laat het mij weten.

Monique van Dalen

Monique van Dalen

Projectleider Team Commerciële Ondersteuning