Werken bij RPR

Senior Projectmanager Gebiedsontwikkeling

Wat breng jij mee?
 • Minimaal 7 jaar ervaring in grote gebiedsontwikkeling projecten
 • HBO werk- en denkniveau
 • Je weet stakeholdermanagement effectief in te zetten
 • Je hebt kennis op het gebied van ruimtelijke ordening en aanbestedingen
 • Je bent betrokken en ondernemend en je hebt bewezen dat problemen
  niet altijd op de zelfde manier opgelost moet of kunnen worden
 • Je bent gedreven en hebt passie voor je vak
Wat krijg je?
 • Salaris van € 5.000,- – € 7.500,- bruto o.b.v. 40 uur
 • Vast contract voor 32-40-urige werkweek
 • Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers
 • 16 enthousiaste collega’s met humor en liefde voor hun vak
 • Deelname aan interessante seminars
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Auto van de zaak
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Heerlijke verse koffie om even bij te tanken

Pas jij bij het DNA van RPR?

 • Vooruitprikkelend: RPR is leuk en stimulerend, een beetje brutaal, maar wel gul met aandacht!
 • Vakteamschap: We komen op voor onze klanten, helpen ze en zijn er altijd als ze ons nodig hebben. We doen dit samen met elkaar en met kennis van zaken.
 • Eigenzinvol: We stellen ons open voor jouw eigenzinnigheid, daar worden we samen beter van.

Wat ga je doen?

Mensen bepalen uiteindelijk het succes van het project. Dat is waar wij bij RPR in geloven.

Je werkt vanuit de gemeentelijke of ontwikkelende opdrachtgever en je bent verantwoordelijk voor het volledig aansturen van één of meerdere gebiedsontwikkeling(en). De projecten die je leidt zijn divers. Van het ontwikkelen van een bedrijventerrein tot de herstructurering van een binnenstad. Wil je meer weten over de projecten van jouw toekomstige collega’s? Kijk dan eens hier.

Als Senior Projectmanager van RPR heb jij het onderscheidend vermogen om te zorgen voor verbinding en creëren van begrip voor elkaars belangen. Je weet hoe je de stakeholders in beweging brengt en houdt. Je adviseert opdrachtgevers op strategisch niveau bij het realiseren van hun bestuurlijke doelen. Met die basis weet jij jouw projecten succesvol op te leveren.

Je bent het aanspreekpunt voor ontwikkelaars en gemeentelijke opdrachtgevers, adviseert en stuurt met name op het proces en resultaat. Je initieert en geeft vorm aan integrale ruimtelijke visie, je creëert overzicht, stelt prioriteiten, overziet en integreert verschillende processen in een complexe omgeving. Door jouw kennis van de branche heb je ook een stevige inhoudelijke inbreng.

Als Senior Projectmanager wordt je ook gekoppeld aan één van onze junior projectleiders. Je bent hun sparringpartner en je helpt hen bij het groeien in hun rol.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een kleine organisatie met gepassioneerde mensen. Je werkt op mooie projecten bij interessante opdrachtgevers die onze manier van werken en resultaten waarderen. We leren en inspireren elkaar en hebben veel lol samen. We waarderen jouw betrokkenheid en moedigen je dan ook aan om ideeën en kennis te delen en uit te werken. Bijvoorbeeld het door ontwikkelen van de RPR stakeholdermethodiek.

Een passend pakket arbeidsvoorwaarden is belangrijk en is dan ook goed geregeld. Zo verdien je een goed salaris, krijg je een prima pensioen, een bijdrage in je zorgverzekering en een leaseauto.

Als er hard gewerkt wordt, mag er ook tijd zijn voor ontspanning. Daarom hebben we regelmatig een borrel of activiteit.

 

Ed den Outer – Consultant Gebiedsontwikkeling

Samen met onze opdrachtgevers de zoektocht aangaan om oplossingen te vinden voor soms de meest vreemde of complexe problematiek, daar krijg ik energie van. Ik ben gewend in projectorganisaties te opereren. Samen met andere stakeholders realiseren we een gezamenlijk doel.

Zaken integreren, optimaliseren, anders durven doen. Dat zijn zaken waar ik me graag mee bezig houd. Inhoudelijk ligt mijn specialiteit en ervaring bij de herinrichting van grootschalige stedelijke herontwikkelingen waar vaak de combinatie gewenst is tussen bodemsanering en civiele techniek. Die werelden breng ik bij elkaar, omdat ze in de praktijk ver uit elkaar liggen.

Ik werk vanuit een grote betrokkenheid en een netwerk van mensen en relaties om mij heen die elkaar willen voorzien van kennis, oplossingen en ideeën.

Geïnteresseerd?

We ontvangen graag jouw CV en motivatie t.a.v. Rick Lugthart via info@rpr.nl
Binnen 1 week mag je van ons een reactie verwachten.

Heb je nog een vraag over de functie? Bel gerust even met Ed op 06 – 228 127 37. Heb je vragen over de procedure? Bel dan naar Rick Lugthart op 06 – 140 638 13.

 

Ja, ik heb jullie DNA

RPR is altijd op zoek naar mensen die passen binnen het DNA van ons bedrijf. Naar mensen die vóór RPR willen werken, maar ook naar mensen die mét RPR willen werken. Zie jij hier kansen? Laat het mij weten.

Rick Lugthart

Rick Lugthart

Neem contact op
info@rpr.nl
0182-39 52 03
Stel een vraag