Werken bij RPR

Senior Projectmanager Ruimtelijke Ontwikkeling

Wat breng jij mee?
 • Minimaal 7 jaar ervaring in grote projecten
 • HBO werk- en denkniveau
 • Je weet stakeholdermanagement effectief in te zetten
 • Je hebt kennis op het gebied van complexe opgaven
 • Je bent betrokken en ondernemend en je hebt bewezen dat problemen
  niet altijd op de zelfde manier opgelost moet of kunnen worden
 • Je bent gedreven en hebt passie voor je vak
Wat krijg je?
 • Salaris van € 5.000,- – € 7.500,- bruto o.b.v. 40 uur
 • Vast contract voor 32-40-urige werkweek
 • Uitdagende projecten bij mooie opdrachtgevers
 • 16 enthousiaste collega’s met humor en liefde voor hun vak
 • Deelname aan interessante seminars
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Auto van de zaak
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Heerlijke verse koffie om even bij te tanken

Pas jij bij het DNA van RPR?

 • Vooruitprikkelend: RPR is leuk en stimulerend, een beetje brutaal, maar wel gul met aandacht!
 • Vakteamschap: We komen op voor onze klanten, helpen ze en zijn er altijd als ze ons nodig hebben. We doen dit samen met elkaar en met kennis van zaken.
 • Eigenzinvol: We stellen ons open voor jouw eigenzinnigheid, daar worden we samen beter van.

Wat ga je doen?

Mensen bepalen uiteindelijk het succes van het project. Dat is waar wij bij RPR in geloven.

Je werkt vanuit een gemeentelijke opdrachtgever en je bent o.a. verantwoordelijk voor het volledig aansturen van één of meerdere woningbouw-, bedrijventerreinen-, herontwikkelings- en/of grondexploitatie-projecten. De projecten die je leidt zijn divers. Je ziet kansen en middels innovaties stel je implementatieplannen op en voer je ze uit. Wil je meer weten over de projecten van jouw toekomstige collega’s? Kijk dan eens hier.

Als Senior Projectmanager Ruimtelijke Ontwikkeling bepaal je de strategie en voer je regie over projecten. Je bent verantwoordelijk voor financieel beleid en contracten met de marktpartijen. Door jouw onderscheidend vermogen zorg je voor verbinding en creëer je begrip voor elkaars belangen. Je weet hoe je de stakeholders in beweging brengt en houdt. Je adviseert en ondersteunt opdrachtgevers op strategisch niveau bij het realiseren van hun bestuurlijke doelen. Met die basis weet jij jouw projecten succesvol op te leveren.

Je bent het aanspreekpunt voor gemeentelijke opdrachtgevers en alle betrokken stakeholders, adviseert en stuurt met name op het proces en resultaat. Door de juiste adviezen zorg jij voor procesoptimalisatie; je creëert overzicht, stelt prioriteiten, overziet en integreert verschillende processen in een complexe omgeving. Door jouw kennis van de branche heb je ook een stevige inhoudelijke inbreng.

Als Senior Projectmanager Ruimtelijke Ontwikkeling wordt je ook gekoppeld aan één van onze junior projectleiders. Je bent hun sparringpartner en je helpt hen bij het groeien in hun rol.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een kleine organisatie met gepassioneerde mensen. Je werkt op mooie projecten bij interessante opdrachtgevers die onze manier van werken en resultaten waarderen. We leren en inspireren elkaar en hebben veel lol samen. We waarderen jouw betrokkenheid en moedigen je dan ook aan om ideeën en kennis te delen en uit te werken. Bijvoorbeeld het door ontwikkelen van de RPR stakeholdermethodiek.

Een passend pakket arbeidsvoorwaarden is belangrijk en is dan ook goed geregeld. Zo verdien je een goed salaris, krijg je een prima pensioen, een bijdrage in je zorgverzekering en een leaseauto.

Als er hard gewerkt wordt, mag er ook tijd zijn voor ontspanning. Daarom hebben we regelmatig een borrel of activiteit.

 

Arie Schippers – Consultant 

Ik heb uitgebreide ervaring in het managen van complexe en grote projecten en heb een groot landelijk vastgoed netwerk opgebouwd bij overheden, semioverheden, ontwikkelaars, beleggers, bouwers en adviseurs. Aandacht voor resultaatgerichtheid is voor mij van grote betekenis is in het managen van projecten.

Mijn functies in het bedrijfsleven hebben altijd een commerciële verantwoordelijkheid gehad, waarbij acquisitie en business development belangrijke pijlers waren. In het werken ligt mijn kracht op de snijvlakken van: publiek/privaat, juridisch/financieel en ambtelijk/bestuurlijk. Werken binnen een triple helix organisatie (driehoek: overheid, onderwijs en bedrijfsleven) ligt mij nauw aan het hart. Politiek/bestuurlijke gevoeligheden en verhoudingen zijn hierbij aan de orde van de dag en zijn mij op het lijf geschreven.

.

Geïnteresseerd?

We ontvangen graag jouw CV en motivatie t.a.v. Rick Lugthart via info@rpr.nl
Binnen 1 week mag je van ons een reactie verwachten.

Heb je nog een vraag over de functie? Bel gerust even met Ed op 06 – 228 127 37. Heb je vragen over de procedure? Bel dan naar Rick Lugthart op 06 – 140 638 13.

 

  Ja, ik heb jullie DNA

  RPR is altijd op zoek naar mensen die passen binnen het DNA van ons bedrijf. Naar mensen die vóór RPR willen werken, maar ook naar mensen die mét RPR willen werken. Zie jij hier kansen? Laat het mij weten.

  Monique van Dalen

  Monique van Dalen

  Projectleider Team Commerciële Ondersteuning