Stakeholder management: boek succes

RPR brengt mensen en processen in beweging

RPR zet stakeholder management in om organisatieproblemen op te lossen, projecten te realiseren en zakelijke doelen te bereiken. Wij doen dit door mensen en processen weer in beweging te brengen, gedragsverandering te stimuleren en de verbinding tussen mensen te vinden.

Met stakeholder management bereik je zakelijke doelen en boek je resultaat!

Wil jij ook draagvlak creëren in jouw organisatie, die gericht is op gedragsverandering en het verbinden van mensen? Neem dan contact op met RPR.

Stakeholder management door RPR stakeholdermanagers

Onze klanten

gemeente Schagen logo
gemeente Maassluis logo
gemeente Waddinxveen logo
TBK logo
AM logo
KWS logo
ASR logo
BAM infra wegen logo
HMC logo
vrede in recht den haag logo

Hoe lossen wij problemen op met stakeholder management?

Wij geven een voorbeeld van een probleem bij een gemeente: het lukt een wethouder niet om alle punten uit het verkiezingsprogramma te realiseren. Dat komt door een paar hoofdpijndossiers, waar zijn medewerkers geen raad mee weten. De wethouder wordt daar op afgerekend.

De aanpak van RPR is als volgt: wij beginnen met een stakeholderanalyse. Meestal zijn botsende belangen de oorzaak van een hoofdpijndossier. We bekijken dus de verschillende belangen van de verschillende partijen. Wij proberen om de partijen weer nader tot elkaar te laten komen. Wij coachen ook de wethouder, zodat hij of zij dergelijke problemen in de toekomst kan voorkomen.

Stakeholder management strategie

De strategie van RPR Stakeholdersmanagement is gericht op gedrag én gedragsverandering. Wij luisteren goed om zo het probleem te achterhalen. Wij kijken goed om inzichtelijk te maken welke mensen je mee moet krijgen en hoe je die mensen in beweging krijgt. Pas wanneer wij de belangen en drijfveren weten van de betrokken personen, kunnen wij zorgen voor verbinding en naar oplossingen zoeken. Uiteraard met oprechte interesse en respect voor jouw werknemers.

Stakeholder management tools

Een rapportage van de stakeholderanalyse is een van de tools die RPR gebruikt voor het stakeholder management. Dit verheldert de openstaande risico’s, zodat we daar samen mee aan de slag kunnen. Jouw problemen kunnen we alleen samen oplossen. Niet alleen op zakelijk vlak, maar voornamelijk op het sociale vlak. Mensen komen pas echt in actie, wanneer je sociale verbinding maakt.

Stakeholder management pdf

Wij sturen je graag een pdf toe van de unieke RPR Stakeholder management methode. Vul je gegevens in en ontvang ons pdf-bestand.

Waarom kies je voor RPR?

Als je ook voor RPR kiest om bedrijfsprocessen te optimaliseren en zakelijke doelen te bereiken dan kun je het volgende verwachten:

  • Een frisse, energieke, eigenwijze en eigenzinnige aanpak
  • Enorme diepgang in de analyses
  • Kritische houding – waarin meningen open en eerlijk worden gedeeld
  • Focus, focus, focus: RPR gaat echt voor de doelstelling en wil altijd winnen!

Stakeholder management model

Het model en de visie van RPR Stakeholder management gaat om jou. Als je het gevoel hebt dat je écht goed door ons bent geholpen, de problemen zijn opgelost en de rust is weergekeerd, dan zijn wij pas tevreden. Wij willen niets liever dan onszelf overbodig maken na verloop van tijd.

Kom in contact met RPR

Heb je een probleem binnen jouw bedrijf of gemeente, die je graag opgelost ziet worden? RPR helpt je graag met ons resultaatgerichte stakeholdersmanagement.

Als je belt naar +31 (0)182 39 52 03 en direct een gesprek aanvraagt kan dat meteen worden ingepland! Je kan ook ons contactformulier invullen of ons mailen via info@rpr.nl.

Meer informatie

Wil je meer weten over stakeholdermanagement, onze aanpak, praktijkvoorbeelden en de meerwaarde voor jouw organisatie?

Vul je naam en telefoonnummer in, dan bellen we jou terug.

Raoul Rijntjes

Raoul Rijntjes

directeur

06- 41 189 098