RPR zoekt Team X

Ervaren procesmanagers in het vakgebied van gebiedsontwikkeling in de publieke sector.

Ken jij de gemeentelijke gebiedsontwikkelingen op je duimpje? Ben jij die netwerker die altijd weet bij wie je moet zijn en welke belangen er spelen? Ben jij Team X?

RPR Stakeholdermanagers is op zoek naar Team X. Een unieke kans om je nieuwe collega’s te leren kennen en zelf uit te zoeken voordat je van baan verandert. Team X bestaat uit 4 tot 5 professionals met ervaring in het aansturen van publieke gebiedsontwikkelingen. Doorgewinterde professionals met een ondernemersmentaliteit krijgen de vrijheid om zelf vorm en invulling te geven aan de gewenste expansie van RPR in de publieke gebiedsontwikkeling.

Wij zoeken een kwartiermakersteam!

Professionals die energie krijgen van het procesmatig aansturen van gebiedsontwikkelingen. Die samen een zelfondernemend team vormen en die met elkaar een groter marktaandeel bij de overheid gaan veroveren door het bieden van meerwaarde. Een dynamische baan in een energievolle omgeving!

Team X gaat een mix zijn van de rebelse nieuweling en de doorgewinterde professional met een ondernemersmentaliteit in het aansturen van publieke gebiedsontwikkelingen. Een selectieproces waarbij de future-teamleden elkaar leren kennen vóórdat ze de overstap maken naar RPR. 

En wie zijn wij dan?
De mensen achter RPR

We zijn een adviesbureau (15 m/v) dat gespecialiseerd is in het procesmatig aansturen van gebiedsontwikkelingen in Nederland. Hiermee biedt RPR specifieke meerwaarde aan zowel publieke als private partijen in alle fases van gebiedsontwikkelingen. En dat doen we met onze unieke RPR Stakeholdermanagement methode.

Steeds meer mensen ontdekken de RPR-cultuur en willen bij ons werken!

Begeleidingsteam X

Het DNA van RPR

RPR kijkt anders naar de processen rondom gebiedsontwikkelingen en gelooft stellig dat processen aangestuurd kunnen worden door mensen vanuit hun persoonlijke drijfveren in beweging te laten komen. Niet vanuit een projectmatige planning of vaste projectfases. Strategisch verbinding creërend tussen de stakeholders in het proces in plaats van directief sturend. Met respect voor de ander, energie krijgen door het invoelen van krachtenvelden tussen mensen en belangen. Met vakkennis en plezier strategisch mensen en processen in beweging brengen. Richting gevend en een blijvend positief gevoel overhouden aan het doorlopen proces en resultaat. Samen trots zijn!

Meer lezen over ons DNA?
Lees dan deze blog over BHAG

Vrijdenkend en innoverend

RPR is in beweging naar een nog meer vrijdenkend en innoverend bedrijf. Niet alleen out of the box denkend over problemen bij onze klanten, maar ook voor onze eigen mensen willen we een sexy werkgever zijn. Een beweging waarbij onze mensen op termijn hun eigen salaris en aantal vrije dagen zullen bepalen. Waar een ieder ondernemer kan zijn binnen onze onderneming. Een onderneming met zelfondernemende teams en een hoge mate van inzicht en vrijheid. Een imago wat past bij hoe we processen aansturen en gebiedsontwikkelingen in beweging brengen.

RPR Stakeholdermanagement

Ook RPR is aan het doorontwikkelen op het gebied van stakeholdermanagement. Met onze unieke methode brengen we niet alleen de stakeholders in elke fase in beeld, maar kunnen we ook, op basis van verdieping in persoonlijke drijfveren, handvatten aanbieden aan het management van een proces. Van hieruit strategisch, vanuit een mens-mens benadering, kan er beter gestuurd worden.

En wat krijg je er voor terug?

Een vaste baan in een dynamisch team,
waarbij je zelf je collega’s al hebt uitgezocht!

Uiteraard bieden wij je de zekerheid van een vaste baan, een auto van de zaak, laptop en een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar veel interessanter is het feit dat je in het selectieproces je eigen teamleden kunt kiezen. En als je éénmaal in Team X zit, heb je veel zeggenschap over de koers van het team en hoe je dat gaat organiseren. Veel vrijheid in ondernemerschap dus!

Daarnaast krijg je als Team X geheel 2022 de tijd om samen op stoom te komen. Na een jaar gaan we bekijken waar het team staat en kunnen alle teamleden -bij het behalen van de Team X jaar-targets- rekenen op een aanzienlijke persoonlijke extra waardering. Dit kan een éénmalige financiële uitkering zijn, het kunnen volgen van een extra opleiding of zelfs een stuk deelneming in RPR Stakeholdermanagers BV. Meer details over het selectieproces van Team X en de jaartargets met bijbehorende bonusregeling vind je in de download!

Het selectieproces

RPR introduceert een alternatief selectieproces waarin meer ruimte is voor creativiteit en innovatie. In de film hieronder is de procesmatige benadering van onze zoektocht naar Team X in een viertal stappen beschreven. Een selectieproces waar je je expertise en professionaliteit op het gebied van publieke gebiedsontwikkeling kunt laten zien. Waarin je slim moet acteren, waar je wordt geprikkeld, waar je moet samenwerken en waar je jouw unieke persoonlijkheid kunt laten zien. Dynamiek, ondernemen, natuurlijk leiderschap en strategie staan centraal.

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over het selectieproces!

Ga de verkenning aan!

Ben je enthousiast geworden over RPR en ons Team X? Ga dan de verkenning aan en kijk of Team X iets voor jou is! Dit kan door mee te doen aan het selectieproces en je hieronder in te schrijven. Je krijgt de kans om te ontdekken of je in de gezamenlijke zoektocht zelf onderdeel van Team X gaat worden.

De kans is groot dat je zo enthousiast gaat worden dat je dit jaar nog je handtekening zet onder je nieuwe arbeidscontract. Mocht je uiteindelijk niet die onbedwingbare onrust gaan voelen om te gaan bewegen in de arbeidsmarkt, dan heb je in ieder geval een bijzonder en leuk proces meegemaakt en interessante nieuwe relaties opgedaan!

We kunnen ons ook goed voorstellen dat je eerst een ‘gevoel’ wilt krijgen bij RPR voordat je je inschrijft. Uiteraard kan je vooraf met Raoul een kop koffie komen drinken om de sfeer te proeven. Bel dan even met ons kantoor (0182-39 52 03) en maak een ‘Team X koffie’ afspraak.

We hopen binnenkort meer van je te horen!

Zin om te verkennen of Team X iets voor jou is?