De tijd van social distancing is bijna voorbij. Er is steeds meer mogelijk en langzaam kunnen we de coronabeperkingen achter ons laten. Het is tijd om te gaan bewegen!

De basis van beweging ligt altijd in jezelf. In je eigen mindset. Het is iets wat je zelf kunt sturen. Door het lef te hebben te durven geloven in verandering. Maar ook door de start van iets nieuws! In het geloven in optimistisch denken en overtuigd zijn dat je kan bereiken wat je wilt bereiken. Wij geloven in onze kracht als bedrijf en als team, het lol hebben en samen leuke dingen doen en ondernemen.

Bij RPR zijn we altijd in beweging. Dat deden we voorcoronatijd, in coronatijd, maar ook nu. We bouwen aan de basis van RPR en leggen het fundament aan om een stap te nemen en verder te ontwikkelen. Een groeispurt naar meer lol, meer samen, minder financieel gedreven. Meer gefocust op meerwaarde en plezier.

“Nu is het moment om ook de buitenwereld mee te gaan nemen in onze beweging. Het is een unieke kans om je toekomstige collega’s te leren kennen en zelf uit te zoeken voordat je van baan wisselt. Wij zoeken een team dat in één keer aan boord durft te stappen. Wij zijn op zoek naar team X!”

Raoul Rijntjes

directeur, RPR Stakeholdermanagement

Wij zijn RPR Stakeholdermanagers. Energievol en ambitieus! Een club van 15, mannen en vrouwen, gespecialiseerd in het procesmatig aansturen en adviseren van en over gebiedsontwikkelingen in Nederland. Dit doen we voor de overheid en voor de grotere ontwikkelaars. Onze kracht ligt in het adviseren en aansturen van gebiedsontwikkelingen in alle fasen, met een hoge mate van een politieke en bestuurlijke antenne. Dat doen we door mensen en processen in beweging te brengen en door zelf in beweging te blijven.

Op een aantal pijlers willen wij bij RPR doorontwikkelen. Juist nu! De wereld komt in beweging. De realisatie van gebiedsontwikkelingen in Nederland loopt zwaar achter bij de vraag. Interessante uitdagingen in de zin van het reduceren van de uitstoot van stikstof en het omvormen van de agrarische sector, maken gebiedsontwikkelingen komende jaren meer dan interessant!

Om deze beweging voor te gaan geven wij bij RPR vorm aan een ondernemende bedrijfscultuur met zelfondernemende teams, een open bedrijfscultuur, sturen we op meerwaarde voor de klant, en gaan we voor (nog) meer lol in ons werk.

Doe je mee?

Onze beweging naar de toekomst doen we niet alleen. We zoeken nieuwe vrienden! Ben jij die manager die lef heeft en gelooft in kansen benutten en toe is aan een nieuwe uitdaging? Ondernemend lol wil hebben in je werk? Misschien begint hier je toekomst!

Wij zoeken kwartiermakers en bestuursadviseurs die affiniteit hebben met de invloed van de grote huidige maatschappelijke opgaven in de gebiedsontwikkeling in Nederland. Van het allereerste moment tot de locatieontwikkeling op lokaal niveau. De selectie van dit team zal gericht zijn op de juiste samenstelling van ondernemende managers in de gebiedsontwikkeling bij de overheid. Het doel is om een energievol team te vormen die elkaar vooraf al leren kennen en een goed gevoel hebben bij elkaar voordat de switch gemaakt wordt naar RPR. Een team ondernemende kwartiermakers die beweging gaat creëren. Binnenkort meer! Houd onze website en de social media kanalen in de gaten.

We hebben met z’n allen genoegstilgestaan afgelopen maanden… de beweging is er: het is aan jou of je durft mee te doen!

Raoul Rijntjes

Raoul Rijntjes

Directeur

06-41 189 098