COMMUNICATIE­-
ADVISEUR

24 – 32 UUR PER WEEK

Ben jij een ervaren Communicatieadviseur met een passie voor schrijven, redigeren en het uitvoeren van een communicatiestrategie?
Dan ben jij misschien wel de Communicatieadviseur die wij zoeken!

Dit zijn wij

RPR Stakeholdermanagers stuurt voor haar opdrachtgevers procesmatig grote en kleine maatschappelijke gebiedsontwikkelingen aan, zowel voor de publieke als voor de private sector. RPR levert een bijdrage aan de inrichting van De Ruimte in Nederland door processturing in gebiedsontwikkelingen.

Dit ben jij

Als Communicatieadviseur verzorg je de coördinatie en productie van alle communicatiemiddelen, in afstemming met de Algemeen Directeur. De input die je krijgt van de managers zet je om naar een communicatieproduct met de juiste toonzetting voor de doelgroep. Als Communicatieadviseur ben je werkzaam in het Expansie Team, onder leiding van de Algemeen Directeur. Hierbinnen vorm je samen met de Marketeer en de Relatiemanager een krachtig team, gericht op de expansie van RPR.

 • Je hebt minimaal vier jaar werkervaring in communicatieactiviteiten in een dienstverlenend bedrijf bij het hogere segment van de markt in de gebiedsontwikkeling in de publieke sector.
 • Je bent een ondernemende communicatie professional die zelfstandig teksten kan schrijven/redigeren en input van al onze managers omzetten naar een communicatieproduct met de juiste toonzetting voor de doelgroep.
 • Je bent handig en creatief op social media platforms.
 • Je bent strategisch, overtuigend, verbindend en politiek-bestuurlijk sensitief.
 • Jij bent 24 – 32 uur per week beschikbaar.

Dit ga je doen

 • Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van alle externe communicatie van RPR.
 • Je bewaakt de huisstijl in alle externe communicatiemiddelen.
 • Je kan de drijfveren van onze opdrachtgevers en het DNA van ons bedrijf goed en snel doorgronden en vanuit dit inzicht strategische communicatie uitingen opzetten.
 • Vanuit de Consultants komen targets naar het Expansie Team, waarvoor jij samen met de Marketeer en Relatiemanager in afstemming met de Algemeen Directeur een aanvalsjaarplan maakt en voor de uitvoering zorgt.

Daarom wil je bij RPR werken

RPR Stakeholdermanagers is een “vooruitprikkelend” en “eigenzinvol” bedrijf wat zijn eigen identiteit heeft ontwikkeld binnen het procesmatig aansturen van grote en kleine gebiedsontwikkelingen. We nemen eigenaarschap én verantwoordelijkheid voor het in beweging brengen en houden van een beoogde (her)inrichting van de ruimte. We maken hierbij graag nieuwe verbindingen en durven eigenwijs buiten de gebaande paden te gaan. Met energie-gevende werkvormen en vernieuwende en onderscheidende oplossingen richtingen intern en naar de klant, wordt het doel van de klant bereikt.
RPR is een organisatie die samenhang vertoont in DNA, in normen en waarden, in energie en in vakteamschap. We ontwikkelen een eigen cultuur waarin we energie van elkaar krijgen. Een uitstraling, houding en gedrag van samen gave dingen doen en eigenaarschap nemen over dat wat je doet. We zijn een organisatie met ambitieuze en gepassioneerde mensen met een groeiambitie van 12 FTE naar 40 FTE.

Dit ga je verdienen

 • Salarisrange € 4.000,- en € 5.000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.
 • Bijdrage zorgverzekering vergoeding van 50% van de premie met een maximum van €100,- bruto per maand.
 • Collectieve pensioenregeling.
 • 25 vakantie dagen op basis van een 40-urige werkweek.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je weten
of deze functie bij je past?
Bel of mail Raoul via 06 411 89 098
of r.rijntjes@rpr.nl.

Solliciteer direct

Is deze baan iets voor jou?
Stuur je motivatiebrief en CV naar
administratie@rpr.nl. Dan nemen
we snel contact met je op.