Werken bij RPR

Consultant Private Gebiedsontwikkeling


Zoek jij een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is,
waar je energie krijgt van samenwerken in zelfondernemende teams en
ultieme vrijheid in je werk ervaart? Dan ben jij de consultant die wij zoeken!

RPR Stakeholdermanagers biedt private opdrachtgevers, waaronder projectontwikkelaars, toegevoegde waarde door processen te sturen en te versnellen. Dat doen we met onze stakeholdermanagement methode door beweging te creëren en door verbinding te zoeken tussen mensen die betrokken zijn binnen het proces. Dat begint met goed luisteren om mensen echt te begrijpen en te achterhalen wat het probleem is. We maken inzichtelijk welke stakeholders je mee moet krijgen, en hoe je die mensen in beweging krijgt. Kortom we doorgronden de belangen van stakeholders om voor onze private opdrachtgevers processen te optimaliseren met aandacht voor korte doorlooptijden en minimalisering van risico’s.

Verbinden

Je bent in staat om interne en externe partijen te verbinden. Je hebt een aanstekelijke energie en kan snel de persoonlijke drijfveren doorgronden. Je brengt mensen in beweging, schudt organisaties wakker… vanuit het dieper kijken naar belangen en drijfveren.

Realiseren

Je kunt strategisch schakelen tussen verschillende belangen in een krachtenveld tussen mensen. Door je te verplaatsen in de ander kan je de stakeholders coachen, motiveren en meenemen naar het einddoel. Gericht op resultaat.

Richtinggeven

Je kunt verschillende rollen vervullen en naast de mensen staan. Je hebt een visionaire blik en kan mensen begeleiden en uit zichzelf gaan laten bewegen. Mensen voelen zich gehoord bij je.

Wat vragen wij van jou?

  • Schakelen: Je schakelt gemakkelijk en ziet complexe vraagstukken als een uitdaging en haalt voldoening uit de stappen die je hierin zet.
  • Samen ondernemen: Je krijgt energie van samenwerken in een zelfondernemend team en vind het leuk om een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling hiervan. Binnen RPR zetten we de eerste stappen waarin je als team zelf je tijdsindeling, je aantal vrije dagen en je salaris bepaalt. Samen ondernemen, kennis delen en je kennis verrijken. Het past bij je of niet!
  • Je hebt een achtergrond in vastgoed en/of gebiedsontwikkeling bij een marktpartij en kennis van of affiniteit met processturing/projectleiderschap.
  • Je weet van doorpakken en bent bekend met de inhoudelijke aspecten van een private gebiedsontwikkeling als RO-procedures, SOK, ROK, inbrengwaarde en residuele grondwaarde of je staat ervoor open om deze kennis op te doen.

Dit is wat je gaat doen

Als consultant heb je een neus voor projecten die niet lekker lopen door gebrek aan communicatie en inzicht in elkaars belangen en beweegredenen. Met behulp van de stakeholdermanagement methode bepaal je een strategie en voer je de regie over alle processen in de private gebiedsontwikkeling (woningbouw) van initiatief- tot GREX-fase. Je bent als geen ander in staat de processen van de grootste gebiedsontwikkelaars van Nederland vlot te trekken door mensen te verbinden. Daarnaast spreek je de taal van de overheid om ook daar verbinding te maken en richting te geven.

Jouw rol binnen RPR

  • Samen met je collega’s werk je aan de doorontwikkeling van de zelfondernemende teams. Binnen je eigen team werk je aan de doelen die jullie met elkaar voor ogen hebben.
  • Kennisdeling door zelf ideeën in te brengen of deel te nemen aan de RPR Academy.
  • Samen projecten uitvoeren; regelmatig werken duo’s gezamenlijk aan een opdracht waarin collega’s elkaar versterken en van elkaar kunnen leren.
  • Plezier maken met elkaar, we vinden het gezellig om regelmatig leuke activiteiten met elkaar te ondernemen.

De werkzaamheden bij onze private opdrachtgevers zijn uiteenlopend. Wil jij een beter beeld krijgen van onze projecten en werkzaamheden? Kijk dan eens naar onderstaande projecten!

Collega’s

Maak alvast kennis met het team van RPR.

 
Ed den Outer – Consultant Gebiedsontwikkeling

Samen met onze opdrachtgevers de zoektocht aangaan om oplossingen te vinden voor soms de meest vreemde of complexe problematiek, daar krijg ik energie van. Ik ben gewend in projectorganisaties te opereren. Samen met andere stakeholders realiseren we een gezamenlijk doel. Zaken integreren, optimaliseren, anders durven doen. Dat zijn zaken waar ik me graag mee bezig houd. Inhoudelijk ligt mijn specialiteit en ervaring bij de herinrichting van grootschalige stedelijke herontwikkelingen waar vaak de combinatie gewenst is tussen bodemsanering en civiele techniek. Die werelden breng ik bij elkaar, omdat ze in de praktijk ver uit elkaar liggen. Ik werk vanuit een grote betrokkenheid en een netwerk van mensen en relaties om mij heen die elkaar willen voorzien van kennis, oplossingen en ideeën.

Alle collega’s

Match

Wil je weten of deze vacature bij je past? Bel op 0182 39 52 03 of mail Monique via m.vandalen@rpr.nl

Solliciteren

Stuur je CV naar Monique via m.vandalen@rpr.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stuur door

Download hier de vacature in pdf of stuur deze vacature door aan iemand anders.

Ja, ik heb jullie DNA

RPR is altijd op zoek naar mensen die passen binnen het DNA van ons bedrijf. Naar mensen die vóór RPR willen werken, maar ook naar mensen die mét RPR willen werken. Zie jij hier kansen? Laat het mij weten.

Monique van Dalen

Monique van Dalen

Projectleider Team Commerciële Ondersteuning