RELATIEMANAGER
EXPANSIE
TEAM

32 – 40 UUR PER WEEK

Ben jij een verbinder?
Ben je gedreven en krijg je energie van behaalde resultaten? Wil jij een bijdrage leveren aan toonaangevende maatschappelijke gebiedsontwikkelingen?
Dan ben jij misschien wel de Relatiemanager die wij zoeken!

Dit zijn wij

RPR Stakeholdermanagers stuurt voor haar opdrachtgevers procesmatig grote en kleine maatschappelijke gebiedsontwikkelingen aan, zowel voor de publieke als voor de private sector. RPR levert een bijdrage aan de inrichting van De Ruimte in Nederland door processturing in gebiedsontwikkelingen.

RPR Stakeholdermanagers is een “vooruitprikkelend” en “eigenzinvol” bedrijf wat zijn eigen identiteit heeft ontwikkeld binnen het procesmatig aansturen van grote en kleine gebiedsontwikkelingen. We nemen eigenaarschap én verantwoordelijkheid voor het in beweging brengen en houden van een beoogde (her)inrichting van de ruimte. We maken hierbij graag nieuwe verbindingen en durven eigenwijs buiten de gebaande paden te gaan. Met energie-gevende werkvormen en vernieuwende en onderscheidende oplossingen richtingen intern en naar de klant, wordt het doel van de klant bereikt.

RPR is een organisatie die samenhang vertoont in DNA, in normen en waarden, in energie en in vakteamschap. Men ontwikkelt een eigen cultuur waarin men energie van elkaar krijgt. Een uitstraling, houding en gedrag van samen gave dingen doen en eigenaarschap nemen over dat wat je doet. Het is een organisatie met ambitieuze en gepassioneerde mensen met een groeiambitie van 12 FTE naar 40 FTE.

Dit ben jij

Als Relatiemanager heb je een strategische blik en haal je nieuwe opdrachten binnen door een langdurige verbinding aan te gaan met potentiële opdrachtgevers bij de overheid en de grotere ontwikkelaars in Nederland. Je begrijpt het schaakspel en hebt een lange adem. De rol van Relatiemanager is ontstaan omdat RPR Stakeholdermanagers wil groeien in mensen en leuke opdrachten. We zijn op zoek naar een verbinder die de juiste taal spreekt om bij opdrachtgevers aan tafel te komen en die beschikt over commercieel inzicht.

 • Je hebt minimaal vier jaar werkervaring in een commerciële rol in een dienstverlenend bedrijf bij het hogere segment van de markt in de gebiedsontwikkeling in de publieke sector.
 • Je hebt onderhandelingsvaardigheden; leiderschap en eigenaarschap zitten in jouw DNA.
 • Je bent in staat om relevante interne en externe partijen te verbinden, te motiveren en mee te nemen.
 • Je bent sociaal, energiek en beschikt over relativeringsvermogen.
 • Zelfstandig kunnen werken met een ondernemende houding is een must.

Dit ga je doen

Deze rol omvat het opbouwen en onderhouden van relaties, evenals het werven van nieuwe opdrachten. Je bent werkzaam in het Expansie Team, onder leiding van de Algemeen Directeur. Hierbinnen vorm je samen met de marketeer en de communicatiemedewerker een krachtig team, gericht op de expansie van RPR.

 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Je pakt zelfstandig alle salesactiviteiten op.
 • Je bent het niet-projectgebonden aanspreekpunt voor klanten in het hogere segment denk aan directeuren, bestuurders en leden van managementteams, je onderhoudt deze contacten strategisch.
 • Je helpt mee de naamsbekendheid van RPR te vergroten.
 • Je bereikt sales targets door strategisch te handelen en relaties uit te diepen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisrange € 5.000,- en € 7.000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.
 • Bonusregeling op maat.
 • Bijdrage zorgverzekering vergoeding van 50% van de premie met een maximum van €100,- bruto per maand.
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak.
 • Collectieve pensioenregeling.
 • 25 vakantie dagen op basis van een 40-urige werkweek.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je weten
of deze functie bij je past?
Bel of mail Raoul via 06 411 89 098
of r.rijntjes@rpr.nl.

Solliciteer direct

Is deze baan iets voor jou?
Stuur je motivatiebrief en CV naar
administratie@rpr.nl. Dan nemen
we snel contact met je op.