RPR Stakeholdermanagers

 

Relatiemanager Expansie Team

Ben jij een verbinder? Ben je gedreven en krijg je energie van behaalde resultaten? Wil jij een bijdrage leveren aan toonaangevende maatschappelijke gebiedsontwikkelingen? Dan ben jij misschien wel de Relatiemanager die wij zoeken!

Communicatiemedewerker Expansie Team

Heb jij ervaring als communicatieadviseur in een dienstverlenend bedrijf? Vind jij het leuk om te schrijven, redigeren en jouw communicatievisie te delen en uit te voeren? En ben jij onder­nemend, zelfstandig en verbindend? Dan ben jij misschien wel de Communicatiemedewerker die wij zoeken!

Procesmanager Gebiedsontwikkeling Overheid

Heb jij ervaring als procesmanager in gebiedsontwikkelingen bij de overheid? Vind jij het leuk om complexe publieke gebiedsontwikkelingen aan te sturen? En ben jij ondernemend, strategisch en kun je snel schakelen? Dan ben jij misschien wel de Procesmanager die wij zoeken!

Consultant private gebiedsontwikkeling

Heb jij ervaring in vastgoed of private gebieds­ontwikkeling? Vind jij het leuk om interne en ­externe partijen met elkaar te verbinden?
En ben jij energiek, overtuigend en een door­pakker? Dan ben jij misschien wel de ­Consultant die wij zoeken!

Ja, ik heb jullie DNA

RPR is altijd op zoek naar mensen die passen binnen het DNA van ons bedrijf. Naar mensen die vóór RPR willen werken, maar ook naar mensen die mét RPR willen werken. Zie jij hier kansen? Laat het mij weten.

Raoul Rijntjes

Raoul Rijntjes

directeur

06- 41 189 098